Κυριακή, Απρίλιος 21, 2019

Πάνδημη η υποδοχή της Ζώνης της Παναγίας στο Αντίρριο (φωτο)

epi-timia-zoni11 Ολιγόωρη στάση στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Αντίρριο είχε η Τιμία Ζώνη της Παναγίας μετά την αναχώρησή της από την Πάτρα την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.
Παρ΄ όλη την κακοκαιρία και την καταρρακτώδη βροχή, πλήθη ανθρώπων (σύμφωνα με μια καταμέτρηση περίπου 3,000) ήρθαν να υποδεχθούν και να προσκυνήσουν την Τιμία Ζώνη. Δείγμα ότι η πίστη είναι βαθειά ριζωμένη στις καρδιές των ανθρώπων και δεν μπορεί να την ξεριζώσει κανείς και τίποτα.
Στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου την υποδέχθηκε ο Εφημέριος Αρχμ. Πολύκαρπος Θεοφάνης μαζί με την Αστυνομικής Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας.
Στο Ναό την υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, μαζί με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Πατρών Χρυσόστομο, Φωκίδος Θεόκτιστο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνιτσης Χρύσανθο και Ιερείς από την Μητρόπολη Ναυπάκτου, αλλά και άλλες Μητροπόλεις.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Κοτσανά και άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο βουλευτής της Δημ. Συμπαράταξης στον νομό Αιτ/νίας  Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο ανεξάρτητος Αχαιός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και  ο πολιτευτής της Ν.Δ. Χρήστος Παΐσιος.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η αντιπροσωπεία των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ναυτικής Διοίκησης Ιονίου, του Λιμενικού της Αστυνομίας πολιτιστικών συλλόγων και πολλών άλλων φορέων.

epi-timia-zoni1 epi-timia-zoni2 epi-timia-zoni3 epi-timia-zoni4 epi-timia-zoni5 epi-timia-zoni6 epi-timia-zoni7 epi-timia-zoni8 epi-timia-zoni9 epi-timia-zoni10 epi-timia-zoni11 epi-timia-zoni12 epi-timia-zoni13 epi-timia-zoni14 epi-timia-zoni15 epi-timia-zoni16

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.