Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Πανελλαδικές 2019: οι πρωτεύσαντες του 1ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου

Πανελλαδικές 2019: οι πρωτεύσαντες του 1ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου

Στα σχολεία αναρτήθηκαν οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις 2019 ενώ το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα και τα στατιστικά στοιχεία για τους υποψηφίους όλων των ομάδων προσανατολισμού.

Tις επόμενες ημέρες αναμένεται γίνουν αναλυτικά γνωστά τα ονόματα των μαθητών που πρώτευσαν.Προς το παρόν το agrinionews.gr συνέλεξε τα στοιχεία των πρωτευσάντων του 1ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου. Είναι οι εξής:

Πώς θα δούνε οι υποψήφιοι τις βαθμολογίες

Εκτός από τα σχολεία, οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.grπληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Το μηχανογραφικό

Από την Πέμπτη 4-7-2019 και μετά, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει την Δευτέρα 15-7-2019 και είναι αποκλειστική. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο. Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (εκτός από την προγραμματισμένη τους εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη 9-7-2019 καθώς και τη Δευτέρα 15-7-2019, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΜΠΡΑΒΟ!!!!

    Aυτά τα παιδιά και όλα τα παιδιά που έχουν πρώτα την προοδό τους και μετά όλα τα άλλα αξίζουν μόνο συγχαρητήρια.
    Μπράβο σε σας στους δασκάλους σας και τους γονείς σας. Αξίζετε μόνο μπράβο παρά τα όσα γίνονται στην Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.