Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Πανελλαδικές 2020: Την Παρασκευή οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων -Παράταση για τα μηχανογραφικά

Πανελλαδικές 2020: Την Παρασκευή οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων -Παράταση για τα μηχανογραφικά

Λίγη ακόμα υπομονή θα πρέπει να επιδείξουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2020 που διαγωνίστηκαν σε ειδικά μαθήματα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων για τις Πανελλαδικές 2020 θα ανακοινωθούν την προσεχή παρασκευή, 17 Ιουλίου. Οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων θα αναρτηθούν μετά τη μία το μεσημέρι (13:00) στην πλατφόρμα https://results.it.minedu.gov.gr.

Προκειμένου να δουν τη βαθμολογία τους, οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2020 θα πρέπει να καταχωρίσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι δίνει παράταση στην προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Οι υποψήφοι θα μπορούν να υποβάλουν οριστικά το Μηχανογραφικό τους μέχρι τα μεσάνυχτα της 20ης Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα.

Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων.

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μηχανογραφικού (δείτε εδώ οδηγίες), όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία, θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, τελευταία ημέρα υποβολής του Μηχανογραφικού. Αυτή την ημέρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μηχανογραφικό, για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο.

Πηγή: iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.