Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Πανελλαδικές: Δείτε τα θέματα σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά

Πανελλαδικές: Δείτε τα θέματα σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά

PANELLADIKESEKSETASEIS_602_355
Με Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά, ανάλογα με την κατεύθυνση που ακολουθούν, δηλαδή Ανθρωπιστικών Σπουδών και Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων.

Στην ουσία σήμερα ξεκίνησαν τα μαθήματα προσανατολισμού, οι επιδόσεις των οποίων θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις βάσεις εισαγωγής.

Τα Μαθηματικά και η Φυσική, επί παραδείγματι για τους υποψηφίους που έχουν επιλέξει τον προσανατολισμό των Θετικών Σπουδών και Οικονομίας και Πληροφορικής είναι ένα σημαντικό μάθημα που ανάλογα με τη βαθμολογία που θα αποκομίσουν θα εξαρτηθεί το πολυπόθητο «εισιτήριο» για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Δείτε εδώ τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά 

Δείτε εδώ τα θέματα στα Μαθηματικά

Δείτε εδώ τα θέματα στα Μαθηματικά (Εσπερινά)

Για τα Γενικά Λύκεια οι Πανελλήνιες 2017 θα διαρκέσουν έως τις 19 Ιουνίου, ενώ για τα ΕΠΑΛ θα διαρκέσουν έως και τις 21 Ιουνίου. Τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2017 αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου. Για τα ειδικά μαθήματα, οι εξετάσεις ξεκινούν στις 22 Ιουνίου, με τα Αγγλικά, ακολουθούν Αρμονία (23/6), έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων και Ισπανικά (24/6), ελεύθερο (26/6) και γραμμικό σχέδιο (27/6). Τα Γερμανικά εξετάζονται στις 28 Ιουνίου τα Γαλλικά στις 29 και τα Ιταλικά στις 30 Ιουνίου.

Εκπαιδευτικοί Φροντιστές: Ποιοτικά και απαιτητικά τα θέματα στα Αρχαία

Ποιοτικά και απαιτητικά κρίνονται τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών, στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων της χώρας.

Η Ομοσπονδία Εκπαδευτικών Φροντιστών Ελλάδας σχολιάζει ακόμα πως τα θέματα κάλυπταν ευρύ φάσμα της ύλης και πως απευθύνονται σε καλά προετοιμασμένους μαθητές.

Πηγή: protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.