Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Πανελλήνιες 2020: Μιλούν στο AGRINIO TV πρωτεύσαντες του Αγρινίου (βίντεο)

Πανελλήνιες 2020: Μιλούν στο AGRINIO TV πρωτεύσαντες του Αγρινίου (βίντεο)

Σήμερα, Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, έλαβε τέλος η αγωνία των υποψηφίων  των Πανελλαδικών 2020 καθώς αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες.

Στο AGRINIOTV μιλούν μαθητές που αρίστευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2020, μιας  ιδιαίτερης χρονιά λόγω των συνθηκών που διαμόρφωσε η πανδημία του κορωνοϊού.

Κατάφεραν να ξεπεράσουν το άγχος των εξετάσεων, να προσπεράσουν τις δυσκολίες που επέφερε η πανδημία και να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Έτοιμοι πλέον για τη νέα σελίδα στις ζωές τους…

Η Νίκη Μπιτσώρη (δεξιά), που συγκέντρωσε 18.400, τόνισε ότι ήταν μία απαιτητική χρονιά που έφερε και ψυχολογική και σωματική κόπωση, λόγω και των συγκυριών ενώ στο ίδιο μήκος κύματος η Νεφέλη-Μαρία Γιολδάση (αριστερά) που συγκέντρωσε 18.800 μόρια σημείωσε πως η φετινή χρονιά δυσκόλεψε τους πάντες.
Η Αφροδίτη Σπανού μαθήτρια του 6ου ΓΕΛ συγκέντρωσε 19.100 μόρια. Δήλωσε πως είναι ξεκάθαρα μία χρονιά που απαιτούσε διάβασμα, την ίδια στιγμή που η καραντίνα, λόγω του κορωνοϊού, έφερε κόπωση στους μαθητές. Ο Θάνος Τομαρίδης, με 19.275 μόρια, σημείωσε πως “απαιτείται διάβασμα αλλά όταν υπάρχει ευκαιρία πρέπει να ξεκλέψεις χρόνο για τα χόμπι σου”.
“Επιμονή και υπομονή” το μότο της μαθήτριας  του 1ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου Κωνσταντίνας-Χριστίνας Ξυραφάκη (αριστερά) η οποία συγκέντρωσε 18.625 μόρια. Η Ελένη Πασιά (δεξιά), διαγωνιζόμενη στον Προσανατολισμό των Ανθρωπιστικών Επιστημών, βαθμολογήθηκε με 17.975 μόρια. Υπογράμμισε πως “η συγκέντρωση και η προσήλωση στο στόχο σου είναι το βασικό συστατικό για να πετύχεις μία τέτοια βαθμολογία”.
“Ήταν μια δύσκολη χρόνια με αρκετό διάβασμα όμως υπήρχαν και θετικά στοιχεία ειδικά όταν οι κόποι ανταμείβονται”, αναφέρει η Νικολέτα Τολιά του 5ο ΓΕΛ Αγρινίου η οποία συγκέντρωσε 17.700
Η μαθήτρια του 6ου ΓΕΛ Αγρινίου Αλεξάνδρα Πατρώνη συγκέντρωσε 18.700 μόρια. Τόνισε πως “σίγουρα ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολλές στερήσεις ωστόσο  ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα και  σου δίνει πράγματα και δεξιότητες για το μέλλον”.
Ο Φραγκούλης Δημήτριος, με 18.532 μόρια, μαθητής του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου, δίνοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά εξετάσεις, επεσήμανε πως η πρώτη χρονιά ήταν αρκετά πιεστική ενώ η δεύτερη σημαντικά πιο αποφορτισμένη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Πολύ θα ήθελα να δω ένα ρεπορτάζ, σχετικά με το πού βρίσκονται σήμερα εκείνοι που ήταν ”πρώτοι των πρώτων” πριν από 18 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.