Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Αντιπροσωπεία του Παναιτωλικού στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Μεσολογγίου (φωτο)

Αντιπροσωπεία του Παναιτωλικού στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Μεσολογγίου (φωτο)

Το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Μεσολογγίου επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Παναιτωλικού με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Νταλακούρα και Ηλία Γιαννιώτη μαζί με τον γενικό αρχηγό Χρήστο Κουτσοσπύρο.

Λόγω των πρωινών προπονήσεων της ομάδας του Παναιτωλικού, το σχολείο επισκέφθηκαν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας που το διάστημα αυτό δοκιμάζονται από σοβαρούς τραυματισμούς.

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα μίλησαν στους μαθητές για την αξία του αθλητισμού γενικότερα στην ζωή τους, τις θυσίες που απαιτούνται για να φτάσεις στο ψηλότερο σκαλί των φιλοδοξιών, τον συνδυασμό σχολείου και αθλητισμού (οι ποδοσφαιριστές που επισκέφθηκαν το σχολείο είναι συγχρόνως και φοιτητές σε πανεπιστήμιο μετά από επιτυχία σε πανελλήνιες εξετάσεις), την απογοήτευση ενός σοβαρού τραυματισμού, τον δρόμο της αποκατάστασης και τον ρόλο της «ομάδας». Επίσης αναφέρθηκαν σοτν ρόλο της οικογένειας σε αυτό και γενικά τον κοινωνικό – εκπαιδευτικό ρόλος και σκοπό μιας ομάδας σε ένα ομαδικό άθλημα. Πράγμα που ο Παναιτωλικός πρεσβεύει καταστατικά και από ιδρύσεως του.

Στο τέλος της επίσκεψης από το σχολείο δόθηκε στους ποδοσφαιριστές ένα μικρό δώρο που ήταν το χειροποίητα χαραγμένο (στο πλαίσιο του προγράμματος Roots are Routes – Οι ρίζες ανοίγουν δρόμους που συμμετέχουμε) σε ξύλο, έμβλημα του Παναιτωλικού.

Αντίστοιχα το σχολείο δέχθηκε ως δώρο από την ομάδα του Παναιτωλικού τέσσερις μπάλες ποδοσφαίρου.

“Ευχόμαστε καλή και ταχεία ανάρρωση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού και στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουν την έξοδο στην Ευρώπη” αναφέρει καταλήγοντας η ανάρτηση του σχολείου στη σελίδα του στο facebook.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.