Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

«Κατάθεση ψυχής» από τον Καμαρά στο Instagram

«Κατάθεση ψυχής» από τον Καμαρά στο Instagram

Την ευγνωμοσύνη του για την αμέριστη στήριξη στον κόσμο εξέφρασε ο Αλχασάν Καμαρά μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram. Παράλληλα, υποσχέθηκε να επιστρέψει δυνατότερος.

Ο άσος από τη Σιέρα Λεόνε πρόλαβε να αγωνιστεί λίγο με τα χρώματα του Παναιτωλικού και να σκοράρει 4 σημαντικότατα τέρματα, πριν τραυματιστεί σοβαρά στη Θεσσαλονίκη. Ο «Κρέσπο» όμως έχει ήδη αγαπηθεί πάρα πολύ από τον κόσμο του Αγρινίου. Για τον τραυματισμό του λαμβάνει ακόμα και τώρα, μέρες μετά, πολλά μηνύματα και ευχές. Στο Instagram ανέβασε την εξής φωτογραφία, συνοδευμένη και από μία υπέροχη λεζάντα:

«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την υποστήριξη και τα μηνύματα. Είναι πάντα δύσκολο να διαχειριστείς ψυχολογικά τραυματισμούς, αλλά θέλω να το σκέφτομαι ως ένα νέο ξεκίνημα. Δεν μπορώ να αλλάξω ότι έγινε, οπότε η προσοχή μου στρέφεται στο να ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΚΛΗΡΑ και να γυρίσω δυνατότερος από πριν».

Φυσικά, η φωτογραφία έχει κατακλυστεί από σχόλια φίλων του Παναιτωλικού, που εύχονται καλή ανάρρωση και εκφράζουν την υποστήριξή τους στον «Μαύρο Πάνθηρα» του Παναιτωλικού.

Πηγή: titormosnet.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.