Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Παναιτωλικός: Μια αγκαλιά στο Σχολείο “Μ. Δημάδη”

Παναιτωλικός: Μια αγκαλιά στο Σχολείο “Μ. Δημάδη”

Μια μεγάλη αγκαλιά έγιναν σήμερα ο Παναιτωλικός, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι μαθητές και οι γονείς τους, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ειδικό Σχολείο “Μαρία Δημάδη”. Η πρωτοβουλία που είχε αναληφθεί και η δημοπρασία που έγινε τον Ιανουάριο με φανέλες παικτών (Κυριακίδης, Μάκος, Κλέσιο, Ουάρντα, Ράφαελ, Μαρτίνες, Χαριστέας, Θοεδωρίδης, Μπακάκης), έφερε αποτελέσματα χάρις τη συμμετοχή του κόσμου και συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την αγορά εξοπλισμού που είχε ανάγκη το Σχολείο. Η παράδοση του υλικού έγινε σήμερα σε μια ζεστή τελετή που οργανώθηκε, με τους μαθητές να υποδέχονται τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού με τραγούδια και τους παρέδωσαν έργα που κατασκεύασαν.

Η διευθύντρια  κ. Κατσένη αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελείται στο Σχολείο και ευχαρίστησε τον Παναιτωλικό για την ηθική και υλική στήριξη, κάνοντας εκτενή αναφορά στο Φιλεκπαιδευτικό ρόλο του Συλλόγου , που συνεχίζεται στις μέρες μας με τις δράσεις της ομάδας . Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ κ. Σπύρου αναφέρθηκε στην υποχρέωση του Παναιτωλικού και της κοινωνίας να στηρίξει το έργο του Σχολείου, ενώ τις ευχαριστίες του εξέφρασε και ο Σύλλογος Γονέων.

Οι ποδοσφαιριστές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και υπέγραψαν φανέλες και άλλα αναμνηστικά.
1

002-1140x550

2

3

4

5

6

013-1140x550

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.