Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Παναιτώλιο: συγκέντρωση για τον Σώρρα που υπόσχεται πως θα πληρώσει και την εφορία μας

Παναιτώλιο: συγκέντρωση για τον Σώρρα που υπόσχεται πως θα πληρώσει και την εφορία μας

2H «Ελλήνων Συνέλευσις» (Αστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα) οργανώνει συγκεντρώσεις και στην Αιτωλοακαρνανία. Η κίνηση αυτή του Αρτέμη Σώρρα πλέον υπόσχεται να πληρώσει μετά το δημόσιο χρέος και την… Εφορία όλων Ελλήνων! Καλεί λοιπόν τους Έλληνες να καταθέσουν εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία ώστε να… πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από το λογαριασμό που (ο Σώρρας υποστηρίζει ότι) υπάρχουν τα 600 δισ. ευρώ.
Στο Παναιτώλιο η συγκέντρωση έλαβε χώρα σε καφενείο την περασμένη Πέμπτη 25 Αυγούστου και οι οργανωτές υποστηρίζουν πως «οι παρευρισκόμενοι συνέλληνες, ανταπεκρίθησαν με ενθουσιασμόν». Ειδικότεραμ σύμφωνα με την ανακοίνωση, ενημερώθηκαν και «δια την δυνατότητα, την οποίαν έχουν πλέον οι αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς, να αποπληρώσουν ολοσχερώς με εξώδικες δηλώσεις –εντολές– εξουσιοδοτήσεις, τα χρέη τα οποία τους καταλογίζει το τυρανικον ανθελληνικόν καθεστώς στις Δ.Ο.Υ., στα ασφαλιστικά ταμεία και στις τράπεζες, μέσα από τον πλούτο του καταπιστεύματος της Ελλάδος και της καταθέσεως των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Αρτέμη Σώρρα».

Φωτό: panaitolionews.blogspot.gr

1

3

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. antikeimenikos

    Από τον Αλέξη Τσίπρα στον Αρτέμη Σώρρα ένα τσιγάρο δρόμος…

  2. ΒΛΑΣΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

    Οι ελπίδες από τους ψευτοπροφήτες πάντα υπήρχαν στον προδομένο λαό.Τώρα έχουμε τους ψευτοτραπεζίτες που αγοράζουν τα χρέη.Με τι αντάλλαγμα όμως;Εάν ο Έλληνας δεν αρχίσει να εργάζεται για να παράγει μέρος ή το όλον αυτού που καταναλώνει δεν υπάρχει καμμία ελπίδα σωτηρίας για την απόκτηση της ελευθερίας του από τον οικονομικό κλοιό που του περισφίγγει το λαιμό…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.