Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

ΠΑΟΚ Καλυβίων: Με βάρκα την… ελπίδα!

paok kalivionΝέα συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΚ Καλυβίων προγραμματίζεται για αύριο ή μεθαύριο, στο κτίριο της Τοπικής Κοινότητας, προκειμένου να τεθούν προς συζήτηση όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.
Είναι πλέον γνωστό ότι, το πιο κρίσιμο θέμα αφορά τα οικονομικά της ομάδας και ποιες λύσεις θα βρεθούν ώστε να ανταπεξέλθει στα μεγάλα έξοδα της νέας αγωνιστικής χρονιάς στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. Τα μέλη της διοίκησης το προηγούμενο διάστημα είχαν επιφορτιστεί με την αναζήτηση προσώπων που θα συνέδραμαν άμεσα στα οικονομικά του συλλόγου και πιθανά να μετάσχουν με ενεργό ¨ρόλο¨ σε νέο διοικητικό σχήμα.
Οι δημόσιες ανακοινώσεις για προσέλκυση ενδιαφερομένων δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και έτσι μέσω προσωπικών επαφών προσεγγίζονται και βολιδοσκοπούνται κάποια άτομα που ίσως να τους ενδιέφερε η ενασχόληση με την τοπική ομάδα και η οικονομική ενίσχυσή της.
Το ¨βάρος¨ πάντως για μια ακόμη χρονιά πέφτει στις ¨πλάτες¨ των ολίγων και μάλιστα σε εποχές που τα οικονομικά είναι ¨δύσκολα¨ για τους περισσότερους!
Παρόλα αυτά αισιοδοξία υπάρχει, μιας και οι σημερινοί διοικούντες δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους για εξεύρεση λύσεων, ενώ στη συνάντηση που θα γίνει το πιθανότερο σενάριο είναι ότι, θα προχωρήσουν στον προγραμματισμό της ομάδας με ¨ίδιες δυνάμεις¨ αναμένοντας βέβαια μέσα στο καλοκαίρι, να υπάρξουν συνολικά θετικές εξελίξεις…
Το θέμα του προπονητή, οι μεταγραφές και οι αποδεσμεύσεις παικτών θα ανακοινωθούν συν τω χρόνω, αφού πρώτα γίνουν συζητήσεις και επιλυθούν εκκρεμότητες με ποδοσφαιριστές, εκτός μόνο από την περίπτωση του τερματοφύλακα Γιώργου Θεοδωρακόπουλου που αποδεσμεύτηκε ήδη, βάση συμφωνίας που υπήρχε.
Παράγοντας της ομάδας μας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, δεν πρόκειται να φύγουν παίκτες πριν συζητήσουμε μαζί τους και δούμε τις απαιτήσεις του καθενός ξεχωριστά, αλλά και τις προοπτικές ανανέωσης ή μη της συνεργασίας με το σύλλογό μας.

kalyvia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.