Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

ΠΑΟΚτζήδες στο κέντρο του Αγρινίου για καφέ με αστυνομική συνοδεία!

ΠΑΟΚτζήδες στο κέντρο του Αγρινίου για καφέ με αστυνομική συνοδεία!

Παραλίγο να καταλήξει σε προσαγωγές ο καφές που κάθισαν να πιουν τον καφέ  πριν λίγη ώρα στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου κάποιοι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Δυο παρέες ΠΑΟΚτζήδων(ή ΠΑΟΚτσήδων όπως λέγονται στον βορρά…), οκτώ άτομα συγκεκριμένα, βρέθηκαν με τα διακριτικά τους σε κεντρικό καφέ, κάποιες ώρες πριν το ματς της ομάδας τους με τον Παναιτωλικό. Ένωσαν δυο τραπέζια και κάθισαν να απολαύσουν τον όμορφο Αγρινιώτικο ήλιο. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάποιο παράξενο.

Αυτό που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ είναι άλλους τόσους αστυνομικούς να στέκονται ακριβώς πάνω τους και να τους φυλάνε! Κυριολεκτικά μιλάμε για man to man στον καφέ, αφού για κάθε οπαδό με φούτερ του ΠΑΟΚ αντιστοιχεί κι ένας αστυνομικός που στέκεται όρθιος μέχρι να τελειώσει η μυσταγωγία!

Καθώς, όμως,  η Αστυνομία είχε πάρει εντολή να μην επιτρέψει οργανωμένη μετακίνηση αλλά ούτε και μεμονωμένη με οπαδικά διακριτικά, έγινε γνωστό στους οπαδούς ότι η τοπική Αστυνομία θέλει να προλάβει το ενδεχόμενο κάποιας σύρραξης ή άλλου συμβάντος. Οι αστυνομικοί αφού κάθισαν αρκετά γύρω από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους ζήτησαν να μην είναι εμφανής η παρουσία τους, με αποτέλεσμα οι ΠΑΟΚτζήδες κάποια στιγμή να σηκωθούν να φύγουν, με τους αστυνομικούς να τους εξηγούν ότι δεν μπορούν να κινούνται συντεταγμένα.

Εκεί υπήρξε μικροένταση, κάποιοι κινήθηκαν προς το εσωτερικό του καφέ, ενώ ήρθαν στον χώρο και μερικοί ακόμη οπαδοί που έτσι κι αλλιώς από το πρωί βρίσκονται στην πόλη χωρίς εμφανή παρουσία.  Μετά από διαβουλεύσεις έγινε γνωστό στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι αν δεν θέλουν να προσαχθούν πρέπει να διαλυθούν και να αποφύγουν τα διακριτικά. Τελικά, μερικοί έφυγαν  προς την Χ.Τρικούπη και κάποιοι άλλοι προς Παπαστράτου και το θέμα έληξε.

Απίθανα πράγματα σε μια χώρα όπου δεν μπορείς να δεις την ομάδα σου χωρίς προβλήματα αλλά δεν μπορείς και να είσαι ήσυχος ότι κάποιοι που θέλουν να δουν την ομάδα τους δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα. Μην ξεχνάμε ότι πόλεις έχουν ισοπεδωθεί από οπαδούς στο παρελθόν. Δεν κάνουμε για πουθενά, αυτό είναι το συμπέρασμα…

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ

    Η <> ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ…….. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝ…… Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.