Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Η Παπαχρήστου, η Ντρέσλερ και η Γ.Γ. Ισότητας ΣΥΡΙΖΑ, στο μυαλό του Τσίπρα

Η Παπαχρήστου, η Ντρέσλερ και η Γ.Γ. Ισότητας ΣΥΡΙΖΑ, στο μυαλό του Τσίπρα

 

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου αποκαλύφθηκε περίτρανα το πρόβλημα της χώρας, σε πρώτη φάση, και του πρωθυπουργού που την διοικεί αυτή την εποχή, σε δεύτερη. Είναι η θεόμουρλη ακροαριστερά, αυτό το απίθανο 4% που κάνει την ύστατη προσπάθεια να κρατήσει το κόμμα που κυβερνά(και κατά συνέπεια και την ίδια τη χώρα)εντός του πλαισίου της παλαβομάρας του και των ιδεοληψιών που τόσο αγαπήσαμε.

Έδωσε συγχαρητήριο ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην Παπαχρήστου; Πετάχτηκε ο Κυρίτσης και τα ακροαριστερά τρολ στο διαδίκτυο και εξέφρασαν την διαφωνία(!)τους με τον πρωθυπουργό! Αποδόμησαν τα συγχαρητήριά του Τσίπρα γιατί θυμήθηκαν ότι η Παπαχρήστου έκανε κάποτε ηλίθιες ρατσιστικές δηλώσεις και έκανε και παρέα με τον Κασιδιάρη. Τι κι αν έχει απολογηθεί η αθλήτρια που άφησε άφωνη την Ευρώπη, τι κι αν έχει αποστασιοποιηθεί από το  παρελθόν της… Όχι, οι αδάμαστοι τιμητές της προσωπικής ιστορίας του καθενός, οι ανέγγιχτοι ακροαριστεροί που καθιέρωσαν την λέξη «απόγονοι» με υποτιμητικό τρόπο για όποιον έχει συγγενή που δεν ήταν στη σωστή πλευρά στον Εμφύλιο, δεν τα σηκώνουν αυτά. Ο Κυρίτσης -που τόσο καλά τα πήγε με τους μετανάστες- έκραξε τον Τσίπρα ενώ οι φίλες μας στην Γενική Γραμματεία Ισότητας του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση-μνημείο!

Ούτε λίγο ούτε πολύ δίνουν συγχαρητήρια στις Στεφανίδη-Κυριακοπούλου που απέδειξαν ότι… «η δύναμη, η επιτυχία, η επίδοση και η απόδοση δεν υπόκεινται σε έμφυλες διακρίσεις»(!), ξεχνώντας οι καψερές ότι τα αθλήματα είναι χωριστά για τα φύλα! Όταν προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις φίλες σου με τα αμπέχονα του 4% αυτά συμβαίνουν…

Με λίγα λόγια, κάμποσοι κλήθηκαν να πάρουν τα ηνία στα χέρια τους και να περάσουν, από το αντάρτικο στο κάθε τι, στην απέναντι πλευρά. Ε, κι εκεί που έπρεπε να δώσουν λύσεις και να κόψουν τις καταγγελίες, το γύρισαν στην αυτό-αντιπολίτευση για να τα έχουν καλά με την συνείδησή τους. Όχι όμως εκτός εξουσίας, όχι. Θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο τα παιδιά, να αλλάξουν την Ελλάδα. Και πρέπει να (ξανα)αλλάξουν και τον Τσίπρα. Προσπαθεί π.χ. στην Αιτωλοακαρνανία ο Τσίπρας να βρει συμμαχίες και να κάνει τον χώρο του σοσιαλδημοκρατικό, να τον διευρύνει; Το 4% βγαίνει πιο δυνατά μπροστά να τσακωθεί με την Εκκλησία(σε θέμα που έχει δίκιο, αλλά που δεν χρειάζεται να είναι πρώτο στην ατζέντα αυτή την εποχή) γιατί τώρα πρέπει να πάρει ικανοποίηση το κομμάτι εκείνο που νιώθει απογοητευμένο από την στροφή στον ρεαλισμό.

Αν στο κόμμα που κυβερνά θέλουν λύση για το μέλλον ας δουν τι εμπνέει τον κόσμο και τι σιχαίνονται οι μηδενιστές απάτριδες που χθες έγραφαν «ελπίζω να μην κάνει καμιά βλακεία ο Τσίπρας και δώσει συγχαρητήρια στην Παπαχρήστου». Ας δουν την μεγάλη Χάικε Ντρέσλερ να είναι εθελόντρια(!) στο πρωτάθλημα και να καθαρίζει το σκάμμα του Τεντόγλου!

 

Γ.Συμψηρής

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.