Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Να ενισχυθεί η ΔΟΥ Μεσολογγίου με τουλάχιστον πέντε υπαλλήλους ζητά η παράταξη Παπαδόπουλου

Να ενισχυθεί η ΔΟΥ Μεσολογγίου με τουλάχιστον πέντε υπαλλήλους ζητά η παράταξη Παπαδόπουλου

Η Δημοτική Παράταξη Ι.Π. Μεσολογγίου «Κοινωνία Μπροστά» , με επικεφαλής τον Π. Παπαδόπουλο, με ανακοίνωσή της ζητά να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός της Α.Α.Δ.Ε. για τις Δ.Ο.Υ. και τονίζει πως πρέπει να δοθούν 12 μόνιμες θέσεις Π.Ε. στην Αιτωλοακαρνανία.

Παράλληλα, εκφράζει την ικανοποίησή του για το «πάγωμα» των μετακινήσεων τριών υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου προς την Δ.Ο.Υ. Αγρινίου και τονίζει ότι πρέπει να ανασταλούν οριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με τη θετική εξέλιξη παγώματος (30/8) των μετακινήσεων τριών (3) υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου προς τη Δ.Ο.Υ. Αγρινίου – οι οποίες πρέπει να ανασταλούν οριστικά – ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η πλήρωση 548 θέσεων με γραπτό διαγωνισμό, κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) για την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).

Δώδεκα (12) θέσεις αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλ/νίας.

Με βάση τα παραπάνω και σε συνδυασμό με το συνημμένο πίνακα κατανομής θέσεων που σας αποστέλλουμε, θεωρούμε ότι:

α) Τουλάχιστον πέντε (5) θέσεις πρέπει να δοθούν στη Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου.

β) Να εξεταστεί άμεσα η δυνατότητα μετάθεσης και άλλων υπαλλήλων από όμορες Δ.Ο.Υ., π.χ. Πάτρα, προς τη Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου, όταν και όποτε εκδηλωθεί αντίστοιχο ενδιαφέρον.

Ο συνδυασμός των δύο (2) παραπάνω ενεργειών της Α.Α.Δ.Ε. θα ενισχύσει τη Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου και θα συμβάλει με καίριο και αποτελεσματικό τρόπο στην αναβάθμισή της και την επίτευξη των στόχων της».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.