Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Παπαδόπουλος προς Λύρο: ο διοικητής του νοσοκομείου δεν χωρούσε στη συνάντηση με την ηγεσία του Υπ. Υγείας;

Παπαδόπουλος προς Λύρο: ο διοικητής του νοσοκομείου δεν χωρούσε στη συνάντηση με την ηγεσία του Υπ. Υγείας;

O κ. Πάνος Παπαδόπουλος που ασκεί τη διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου αναφέρει σε δήλωση του τα εξής:

Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΄΄ΧΩΡΟΥΣΕ΄΄ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ?

Με έκπληξη ενημερώθηκα από τα τοπικά ΜΜΕ ότι ο κ. Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου κ. Λύρος, συνοδευόμενος από την Ιατρό και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ι. Τσώλο συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας κ Β. Κικίλια και τον Υφυπουργό κ. Β. Κοντοζαμάνη με ατζέντα συζήτησης το παλαιό Νοσοκομείο και την στελέχωση της Ν.Μ. “ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ” ,την ίδια ημέρα που κι εγώ ήμουν στην Αθήνα σε συνάντηση εργασίας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας με όλους τους Διοικητές των Νοσοκομείων της χώρας.
Τα ερωτήματα πέραν των όποιων καλών προθέσεων είναι:
α) Τι ακριβώς παραδώσατε στον Υπουργό Υγείας από τον φάκελο του παλιού Νοσοκομείου που υπάρχει στην Νοσηλευτική Μονάδα μας, τη στιγμή κατά
την οποία μετά την αποχώρηση του πρώην Γ.Γ του Δήμου κ. Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου δεν έχουν παραλάβει τίποτα από το Νοσοκομείο μας ??
β) Τι ακριβώς πρόταση κάνατε για την στελέχωση της Ν.Μ Μεσολογγίου ΄΄ΧΑΤΖΗΚΏΣΤΑ’’ εν αγνοία της Διοίκησης ??

Αναμένουμε τις απαντήσεις σας γιατί καλές είναι οι προθέσεις και το επικοινωνιακό φαίνεσθαι, αλλά το αποτέλεσμα αναζητείται.

Υ.Γ Πέραν των όποιων ενδοιασμών υπάρχουν, σχετικά με την θεσμική σας νομιμοποίηση αναφορικά με την στελέχωση του Νοσοκομείου, αναμένουμε να μας ενημερώσετε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα αποτελέσματα των επαφών σας.

Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Αν. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Γ.Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Ν.Μ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.