Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Παπαδόπουλος σε Καραπάνο: έχεις φάει πολλές “τάπες” όταν με “πιάνεις” στο στόμα σου ως Διοικητή του Νοσοκομείου

«Οφειλόμενη απάντηση προς Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Καραπάνο», τιτλοφορείται ανακοίνωση του κ. Πάνου Παπαδόπουλου, επικεφαλής του συνδυασμού «Η Κοινωνία Μπροστά», αυτή τη φορά ως Αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»  Αναλυτικά:

κ. Καραπάνο, σήμερα 22/3/2019 εξαπέλυσες, για μια ακόμα φορά, επιθέσεις στο πρόσωπό μου με “όξο” και “χολή”, συγχέοντας σκοπίμως την ιδιότητά μου με αυτήν της ιδιότητας του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ». Επί των σχολίων σας οφείλω μία σύντομη και περιεκτική απάντηση:

  1. Όταν “πιάνεις” στο στόμα σου τη δράση μου ως Διοικητή του Νοσοκομείου και του δημοσίου λειτουργήματος που υπηρετώ, καλόν είναι να το σκέφτεσαι πολύ σοβαρά. Γνωρίζεις καλά ότι δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης Δήμου και Νοσοκομείου. Οι “τάπες” που έχεις φάει πολλές φορές, είναι ευδιάκριτες. Η δική σου συνεισφορά στον ευαίσθητο αυτό τομέα, ανύπαρκτη, όταν σου ζητήθηκε για μια και μοναδική φορά. Το μόνο που μπορούσες τότε να προσφέρεις ήταν λάστιχα και λάδια για… γρασάρισμα στα αυτοκίνητα του ΕΚΑΒ, αλλά ω του θαύματος, παραλάβαμε καινούργια αυτοκίνητα!
  2. Κατ’ επέκταση, ποιος υπηρετεί με ευλάβεια το δημόσιο και δημοτικό χρήμα, αφήστε να το κρίνουν οι πολίτες, οι οποίοι κατά κύριο λόγο, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το Νοσοκομείο, ενώ για σας μιλούν μόνο τα «δικά σας παιδιά»!
  3. Σας ενημερώνω λοιπόν κ. Δήμαρχε, ότι ως Διοικητής και των δύο Νοσηλευτικών Μονάδων (Μεσολόγγι και Αγρίνιο) αξιολογήθηκα από το Υπουργείο Υγείας 5ος στο σύνολο 165 Διοικητών της χώρας! Αυτά για να σταματήσεις το συκοφαντικό σου παραλήρημα.

Ως εκ τούτου ούτε τη χάρη θα σου κάνω να παραιτηθώ – που τόσο πολύ διακαώς επιθυμείς – αλλά και το ποτήρι θα το πιείς σταγόνα – σταγόνα και θα είναι πολύ πικρό.

Πάνος Παπαδόπουλος

Αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν. Αιτωλ/νίας

για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.