Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022

Παπαναστασίου: Η Δημοτική Αρχή δεν εκβιάζεται από κανέναν

Παπαναστασίου: Η Δημοτική Αρχή δεν εκβιάζεται από κανέναν

“Η Δημοτική Αρχή δεν εκβιάζεται από κανέναν. Με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των πολιτών προχωρούμε μπροστά. Κόντρα σε προσχηματικές διαφωνίες, συμφέροντα και λογικές του χθες”, αναφέρει ο δήμαρχος Αγρινίου.

παπαναστασίου

Απάντηση στις αιτιάσεις που διατυπώθηκαν με αφορμή τη Στρατηγική της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης δίνει ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου τονίζοντας με έμφαση ότι η Δημοτική Αρχή δεν θα υποχωρήσει απέναντι σε προσχηματικές διαφωνίες και σε συμφέροντα, που ως μόνο στόχο έχουν να εμποδίσουν την υλοποίηση της εντολής που έδωσε η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών προκειμένου «το Αγρίνιο να πάει μπροστά».
Ο Δήμαρχος Αγρινίου υπoγραμμίζει  ότι θα προχωρήσει με μόνο γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο παρελθόν, δεν θα γίνει «έρμαιο ούτε των συντεχνιών ούτε κανενός άλλου».
Αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αγρινίου:« Εκφράζω τη λύπη και την πικρία μου γιατί κάποιοι εκπροσωπούν τη λογική του να μην αλλάξει τίποτε και, εκκινώντας από υποβολιμαίες λογικές, χωρίς να καταθέσουν την παραμικρή αντιπρόταση, έρχονται εκ των υστέρων, να διαφωνήσουν για να διαφωνήσουν.
Το πιο εύκολο για μας ήταν να γίνουμε αρεστοί. Σε όλους όσοι θίγεται η βολή τους. Δεν είμαστε εκτός τόπου και χρόνου. Κυκλοφορούμε, μιλάμε και κυρίως ακούμε την κοινωνία. Και η εντολή που πήραμε είναι να μην μείνουμε στάσιμοι, ούτε να πάμε πίσω. Η εντολή που πήραμε ήταν να πάμε μπροστά. Να αναπλάσουμε το Αγρίνιο σύμφωνα με το όραμα των περισσότερων συμπολιτών μας.
Στόχος μας είναι το Αγρίνιο να είναι ανάμεσα στους μεγάλους. Και με τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη αυτό υλοποιούμε. Με πολύ δουλειά, τόλμη και συγκρούσεις. Και πάνω απ’ όλα με αίσθημα ευθύνης».
Οι αναφορές αυτές του δημάρχου Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου χαρακτηρίζονται ως μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες. Προφανώς ένας εξ΄αυτών είναι και ο Κ.Ρόκος που ανεξαρτητοποιήθηκε ασκώντας κριτική (και) για για τη Στρατηγική της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. antikeimenikos

  Όταν ο Ρόκος κατέβει ΒΟλευτής θα πίνετε καφέ στο Φουαγιέ και θα γελάτε με τους ψεκασμένους που κάθονται και ασχολούνται σοβαρά με παραπολιτικές ανοησίες την ίδια ώρα που ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 6ΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!

  Αλλά δεν σας άρεσε ο νόμος Κατσέλη του ΜΠΑΤΣΟΚ θέλατε ελΠΗΔΑ!!

 2. ΠΑΝΕ-6

  ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ;

 3. Chris

  Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.
  Μην ελπίζετε. Δεν είναι ο Ρόκος.
  Το ντόμινο πέφτει μέχρι τέλους.
  Βουλευτής; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
  Θα αφήσουν οι Σιαλμάς- Καραγκούνης να βγει άλλος βουλευτής στο νομο;
  Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.
  Κόψε την παραπληροφόρηση. Πόσες φορές θα στο πω;
  Αυτός τέλειωσε από δήμαρχος και το ξέρει.
  Μόνο καποιοι εμμονικοι ελπίζουν ακόμα.

 4. ακης ροδιτης

  Chris, αν το πρόσεξε, εδω μεσα μονο εσυ βλεπεις δημαρχο τον Τραπεζιωτη! Παιζει να εισαι και εσυ….χαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.