Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Παπαναστασίου σε Καζαντζή: “Επιβεβαιώνεται η αβάσταχτη πολιτική ελαφρότητά σας”

Παπαναστασίου σε Καζαντζή: “Επιβεβαιώνεται η αβάσταχτη πολιτική ελαφρότητά σας”

Με βαριές εκφράσεις περί “αβάσταχτης πολιτικής ελαφρότητας” απαντά στην δεύτερη ανακοίνωση του Νίκου Καζαντζή για τις αποθήκες Παπαπέτρου ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου.

Στην  ανταπάντησή του ο κ. Παπαναστασίου τονίζει μάλιστα ότι “οι απαντήσεις που έδωσα σχετικά με τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης για τη σύνταξη μελέτης για τις Αποθήκες Παπαπέτρου ήταν σαφείς και αιτιολογημένες”.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Αγρινίου:

Μπορώ ανθρώπινα να κατανοήσω τα προσωπικά απωθημένα. Και σε ένα βαθμό να τα δικαιολογήσω. Κρίνοντας όμως πολιτικά πιστεύω ότι δεν έχετε το δικαίωμανα παραπλανείτε τους πολίτες. Είναι σαφές πλέον ότι το μόνο που προσπαθείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε την πολιτική ατζέντα μετά τις πολιτικά ανορθόδοξες πράξεις σας κατά τη διαδικασία εκλογής εκπροσώπων για τη γενική συνέλευση της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος.

Θεωρώ ότι οι απαντήσεις που έδωσα σχετικά με τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης για τη σύνταξη μελέτης για τις Αποθήκες Παπαπέτρου ήταν σαφείς και αιτιολογημένες. Με λύπη πρόσεξα ότι συνεχίσατε το δικό σας αφήγημα – παραλήρημα εμφανώς ενοχλημένος από τις λογικές εξηγήσεις. Το γεγονός ότι δεν ακούτε και δεν βλέπετε τα αληθινά γεγονότα απλώς επιβεβαιώνει πανηγυρικά την αβάσταχτη πολιτική ελαφρότητά σας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Γιωργάκης

    Το θέμα είναι ότι ο «δεξιός» Νίκος Καζαντζής έκανε δώρο μια έδρα της ΠΕΔ στη συριζαία Σταρακά και η ΝΔ οφείλει να τον διαγράψει άμεσα. Όλα τα υπόλοιπα είναι τρίχες.

  2. jimmis

    Αυτά τα λέει ο Παπαναστασίου και συκοφαντεί τον Καζαντζή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.