Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Παπαναστασίου: Πρόκειται για έναν προϋπολογισμό ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο

dimotiko-symvoulio-dek-2017 (3)Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης 2018 και ο Προϋπολογισμός Εσόδων – Δαπανών Δήμου Αγρινίου οικονομικού έτους 2018 που ήταν το θέμα της ειδικής συνεδρίασης.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για έναν προϋπολογισμό ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο που εκφράζει την πολιτική της Δημοτικής Αρχής και έχει ως γνώμονα τον πολίτη και την εξυπηρέτησή του μέσα σε έναν σύγχρονο πλαίσιο που σέβεται και προασπίζει τα δημόσια αγαθά. Είναι μία δύσκολη οικονομική περίοδος, η οποία συνδέεται με την οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά και τις περικοπές των πόρων της Αυτοδιοίκησης. Μέσα σε αυτό το ασφυκτικό περιβάλλον επικεντρώσαμε στην κοινωνική πολιτική και τα τεχνικά έργα, αποσκοπώντας στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. Φροντίζουμε να εκτελούμε προϋπολογισμό με απόλυτη σύνεση και σοβαρότητα. Μακάρι να είχαμε τα χρήματα του παρελθόντος.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις οικονομικές υπηρεσίες για το έργο που παράγουν σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Καταφέρνουμε για μια ακόμη χρονιά και καταθέτουμε έναν νοικοκυρεμένο προϋπολογισμό. Με σταθερά βήματα καλύπτουμε την απόσταση προς την επίτευξη των στόχων μας».

DA6A9A0604E71BFF43D682F86E38FFB8

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.