Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Παπαναστασίου σε Τραπεζιώτη: «Δεν θα γίνεις δήμαρχος Αγρινίου ποτέ»!

Παπαναστασίου σε Τραπεζιώτη: «Δεν θα γίνεις δήμαρχος Αγρινίου ποτέ»!

dimotiko symvoulio 26-6-2017 (2)

Ένταση και στην συζήτηση για την ΒΑΑ του Αγρινίου

Ο… δεύτερος γύρος συγκρούσεων στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου ήρθε μετά την εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Γκρίζη σχετικά με την έγκριση για την κατάθεση των προτάσεων που έχει ετοιμάσει η δημοτική αρχή για την ΒΑΑ στο Αγρίνιο. Ειδικότερα, όταν ο κ. Μοσχολιός ρώτησε να πληροφορηθεί αν οι μελέτες που έχουν κατατεθεί είναι εγκεκριμένες και έχουν πληρωθεί, καθώς και κατά πόσον μιλάμε για ώριμα έργα,  δεδομένου ότι χρειάζονται πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες, ο δήμαρχος Αγρινίου υπενθύμισε ότι την ΒΑΑ στο Αγρίνιο ψήφισε μόνο η πλειοψηφία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σας πήρε ο πόνος για την ΒΑΑ όταν μόνο 25 άτομα από την πλειοψηφία την ψήφισαν για να εγκριθεί; Τώρα σας νοιάζει να μην χαθούν τα χρήματα; Έπρεπε να πείτε τότε διαφωνώ αλλά για το καλό της πόλης και για να μην χαθούν τόσο σημαντικά ποσά θα ψηφίσω κι όχι να απέχετε». Ο κ. Παπαναστασίου μάλιστα τόνισε πως από τα δεκαεφτά εκατομμύρια ευρώ πόρους που προβλέπει η ΒΑΑ για το Αγρίνιο τα έντεκα θα πάνε στην περιφέρεια της πόλης.

Στο σημείο αυτό ήρθε η νέα σύγκρουση, αυτή την φορά με τον κ. Τραπεζιώτη, ο οποίος πήρε τον λόγο και υποστήριξε πως ο κ. Παπαναστασίου δεν είχε ψηφίσει την ΒΑΑ του Αγρινίου στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ζητώντας παράλληλα την αναβολή του θέματος για το Πάρκο γιατί δεν έχουν δει ακόμη την μελέτη οι δημοτικοί σύμβουλοι. Οι αναφορές αυτές εξόργισαν τον δήμαρχο Αγρινίου ο οποίος επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις κατά του κ. Τραπεζιώτη απαντώντας πως ψεύδεται και πως ο ίδιος δεν είχε ψηφίσει το Στρατηγικό Σχέδιο της Περιφέρειας για το Αγρίνιο. Εκεί αντέδρασε πάλι ο κ. Τραπεζιώτης, είπε στον κ. Παπαναστασίου πως δεν τον τιμά να το αρνείται, και τότε ο τελευταίος του απάντησε πως δεν καταθέτει ποτέ μια πρόταση και πως βοά το Αγρίνιο για τις προθέσεις του. «Είσαι μηδενιστής και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει δήμαρχος Αγρινίου», ήταν η αποστροφή του λόγου του κ. Παπαναστασίου…

Τελικά οι προτάσεις για την ΒΑΑ εγκρίθηκαν από το δημοτικό συμβούλιο με τις ψήφους της πλειοψηφίας και της παράταξης Μοσχολιού(παρά τις διαφωνίες που εξέφρασε)και «λευκό»από το υπόλοιπο σώμα πλην του κ. Καζαντζή που απείχε. Η αντιπολίτευση στο σύνολό της εξήγησε γιατί δεν ενέκρινε την ΒΑΑ. Ο κ. Αντωνάκος και ο κ Μερμίγκης έκαναν λόγο για διαφωνία φιλοσοφίας, ο κ. Ρόκος γιατί καταστρατηγείται το ποσοστό του πρασίνου που προβλέπεται και ο κ. Καζαντζής γιατί δεν αξιολογούνται οι προτάσεις των πολιτών και στην περίπτωση του Πάρκου αγνοεί το Σώμα την μελέτη. Σημειώνεται πως ο εισηγητής κ. Γκρίζης αποσαφήνισε πως οι παρεμβάσεις στο Πάρκο θα είναι της τάξης των 1,9 εκ. ευρώ κι όχι 2,8 εκ., όπως είχε αρχικά προσδιοριστεί.

 

dimotiko symvoulio 26-6-2017 (8) dimotiko symvoulio 26-6-2017 (7)

dimotiko symvoulio 26-6-2017 (1)dimotiko symvoulio 26-6-2017 (3) dimotiko symvoulio 26-6-2017 (4) dimotiko symvoulio 26-6-2017 (5) dimotiko symvoulio 26-6-2017 (6)dimotiko symvoulio 26-6-2017 (9) dimotiko symvoulio 26-6-2017 (10) dimotiko symvoulio 26-6-2017 (11) dimotiko symvoulio 26-6-2017 (12) dimotiko symvoulio 26-6-2017 (13) dimotiko symvoulio 26-6-2017 (14)

Θέματα που ενδιαφέρουν

8 Σχόλια

 1. ΣΚΙΟΥΡΟΣ

  ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΥΦΟΣΥΡΙΖΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ 6 ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ;

 2. CHRISTOS

  ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕΣ !

 3. Ιούνιος Καίσαρ

  Προσωρινε δήμαρχε της Ρωμαϊκής αποικίας, ο Καίσαρ θα σε διδάξει απλή αριθμητική.
  37% του 2014. Ξέχνα το 60% του β γύρου και ξέρεις γιατί.
  Αφαίρεσε απο το 37% τις ψήφους Καζαντζή και Ρόκου και υπολόγισε πόσοι από τον κομματικό σου χώρο θα σε μαυρίσουν με φούμο.
  Για να δούμε ποιος δεν θα είναι δήμαρχος το 2019.
  Από το γραφείο τύπου της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

 4. ΣΚΙΟΥΡΟΣ

  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ; ΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΜΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΡΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΤΖΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ; ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ.

 5. Να χαν οι καρδιές αμπάρια

  Γιατί θα υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ το 2019;Γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ ο Τραπεζιωτης;

 6. Ιούνιος Καίσαρ

  Πατρίκιε Ντέηλ μάθε να διαβάζεις.
  Ο Καίσαρ έγραψε ποιος δεν θα βγεί δήμαρχος και όχι ποιος θα βγεί.
  Πουθενά δεν γράφτηκε το όνομα του Τραπεζιώτη. Αν εσύ τον φοβάσαι είναι άλλο θέμα.
  Ο Καίσαρ πιστεύει ότι ακόμα και ο Ταπετσέριος Λάκης θα είναι καλύτερος δήμαρχος από τον πατρίκιο Παπαναστασίου.
  Οπότε του είναι αδιάφορο ποιος θα εκλεγεί αντί αυτού.
  Απο το γραφείο τύπου της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

 7. ΣΚΙΟΥΡΟΣ

  Χαίρομαι σύντροφε Ντόναλτ που ακόμα και συ τον έχεις ξεγράψει τόσο από μελλοντικό δήμαρχο όσο και από το κόμμα σας όπως μας λέει και ο σύντροφος Χριστοδουλόπουλος πιο πάνω Θα βρει αλλού καρότσα για ν ανέβει να σκίσει τον μνημόνια. Δεν τον φοβάμαι.

 8. Demy

  Φαντάσου να έλθει και ο Αύγουστος????? Όχι ο Οκταβιανός ο πρώτος αυτοκράτορας της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας…. Αλλά ο όγδοος μήνας του ισχύοντος Γρηγοριανού έτους, με διάρκεια 31 ημέρες…… πού θα σφιζουν οι ζέστες ….Μπρρρρρρρρρ !!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.