Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Παπαναστασίου: απαράδεκτη η ανακοίνωση για τις Εργατικές Κατοικίες Αγίου Ιωάννη Ρηγανά

Παπαναστασίου: απαράδεκτη η ανακοίνωση για τις Εργατικές Κατοικίες Αγίου Ιωάννη Ρηγανά

Οργισμένος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Αγρινίου με την ανακοίνωση του «Συλλόγου κατοίκων ενορίας Αγίου Αντωνίου Αγρινίου» που είδε χθες βράδυ τη δημοσιότητα.

Μιλώντας στη (δια τηλεδιασκέψεως) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Γιώργος Παπαναστασίου έκανε λόγο για απαράδεκτη ανακοίνωση. «Απαράδεκτη και ως προς τον τρόπο γραφής», είπε χαρακτηριστικά.

Εξέφρασε μάλιστα δυσαρέσκεια για το γεγονός πως δημοσιοποιήθηκε τη μέρα των καταστροφών από την κακοκαιρία ενώ είχε σταλεί στο δήμο προ διμήνου.

«Ήταν ανώνυμη, δεν είχε όνομα συντάκτη ούτε καν ένα τηλέφωνο για να καλέσουμε», υποστήριξε ο κ.Παπαναστασίου.

Θυμίζουμε πως η επιστολή αφορά κατά κύριο λόγο τα προβλήματα στις Εργατικές Κατοικίες Αγίου Ιωάννη Ρηγανά και σε αυτή γίνεται λόγος για πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής.

Ο δήμαρχος Αγρινίου σημείωσε πάντως πως οι εργατικές κατοικίες έχουν ειδική πολεοδόμηση και ειδικό γεγονός που δυσκολεύει και την παραγωγή έργου από το δήμο.

Φωτό αρχείου 

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Δημήτρης κοντονικας

  Γελάμε με την δημόσιοποιηση χθες αλλά και με το ειδικό πολεοδομικο καθεστώς που δεν αφήνει τον Δήμο να καθαρίσει στις εργατικές

 2. ΑΝΤΩΝΗΣ

  ΚΑΛΑ, ΠΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ. Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΜΑΡΟΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΙΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΙ ΠΟΛΥ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΜΑΪΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; ΑΠΛΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ…

 3. Άκης Ροδίτης

  Γελάτε τώρα αλλά στις εκλογές κλαίτε. Ακόμα να καταλάβετε ότι το #ΜΠΟΥΚΑΛΙ δεν έχει πέραση…

 4. Δημήτρης κοντονικας

  Πάλι θα γελάμε
  Αφού εμείς δεν μένουμε στις εργατικές με το ειδικό καθεστώς
  Να σπάσει το άβατο των εργατικών για το Δήμο Αγρινίου.
  Αστυνομία εργατικών και γραφικών #επιδοτούμενων# σχολιαστών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.