Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Παπαναστασίου: άστοχες οι δηλώσεις Μηταράκη

Παπαναστασίου: άστοχες οι δηλώσεις Μηταράκη

Πολλές συζητήσεις προκάλεσαν τα λεγόμενα του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη που παρέστη στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ.
Ειδικότερα, πρότεινε καθένας από τους 332 δημάρχους της χώρας να εισηγηθεί θέση που θα μπορούσε να δημιουργηθεί δομή για την στέγαση 1.000 προσφύγων -μεταναστών  «ώστε να έχουμε 350.000 θέσεις και εμείς να επιλέξουμε τους 20.000 με βάση το πόσο άμεσα μπορούν να δημιουργηθούν οι δομές».
Μάλιστα, πρότεινε αυτό να ξεκινήσει από τα 31 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ: «To προεδρείο της KΕΔΕ έχει 31 μέλη. O καθένας να πάρει 1.000 μετανάστες και πρόσφυγες στον τόπο του για να απoσυμφορηθούν τα νησιά. Αυτό θα ήταν ένα πολύ καλό μήνυμα αλληλεγγύης.Πρέπει να βγει η ΚΕΔΕ μπροστά και να μας πει πού θέλουν να πάνε» .
Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ,που είναι και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό από τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Μάκη Μπελεβώνη.
Ο Γ.Παπαναστασίου χαρακτήρισε «άστοχες τις δηλώσεις Μηταράκη» και αφού επανέλαβε τη γενικόλογη θεώρηση του για το μεταναστευτικό ζήτημα ανέφερε πάλι πως είναι πράγματα που γίνονται και δεν μπορούν να λέγονται σε… ζωντανή μετάδοση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΤΙ ΑΣΤΟΧΕΣ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ??? ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ !!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.