Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2020

Παπαναστασίου σε Κεραμέως: αναγκαία η αναβάθμιση των πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου (video)

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με την Βουλευτή Επικρατείας Νίκη Κ. Κεραμέως στο πλαίσιο επίσκεψής της στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Αγρινίου για τα ζητήματα που αφορούν στην Εκπαίδευση στην περιοχή με αφορμή μάλιστα τις κινητοποιήσεις των μαθητών.

«Πριν από λίγη ώρα με επισκέφθηκαν οι μαθητές της πόλης για να με ενημερώσουν για τα αιτήματα τους. Τους διαβεβαίωσα ότι θα προωθήσω τις διεκδικήσεις τους και θα σας ενημερώσω για τα σοβαρά ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Έχουμε ανάγκη από μια καλύτερη παιδεία. Χρειαζόμαστε καλύτερα σχολεία με λιγότερα προβλήματα. Θέλω μάλιστα να ενημερώσω ότι στην περιοχή μας αντιμετωπίζουμε ζητήματα με την κατάργηση ειδικοτήτων σε σχολικά συγκροτήματα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαναστασίου.
Έθιξε ο κ. Παπαναστασίου το ζήτημα των πανεπιστημιακών τμημάτων της πόλης σημειώνοντας τα εξής: «Το μεγαλύτερο ζήτημα που καλούμαστε τα τελευταία χρόνια να αντιμετωπίσουμε σχετίζεται με τα Πανεπιστημιακά τμήματα Αγρινίου. Είναι έντονη η δυσαρέσκειά της τοπικής κοινωνίας για την σημερινή κατάσταση. Έχουμε ανάγκη από προτάσεις που θα εξυπηρετούν μια απρόσκοπτη, χωρίς κωλύματα και περιορισμούς, συνέχιση της λειτουργίας των τμημάτων στο Αγρίνιο και πάντα με την προοπτική της περαιτέρω ανάπτυξή τους. Περιμένουμε να προωθηθούν λύσεις που θα εγγυώνται την αναβάθμιση των τμημάτων”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ο θρύλος!!!!

    Όλοι η Νέα Δημοκρατία στο γραφείο του δημαρχου…παιδιά ο δήμαρχος δεν είναι εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αλλά της τοπικής αυτοδιοίκησης …και μετα
    φταίει ο Τραπεζιωτης που ήταν αγκαλιά με τον Τσίπρα!!!ο Ροδίτης ήταν εκει? Δεν τον βλέπω..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.