Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Θανάσης Παπαθανάσης: “Μόνο με Εθνικό Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας θα είμαστε πιο ασφαλείς”

Θανάσης Παπαθανάσης: “Μόνο με Εθνικό Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας θα είμαστε πιο ασφαλείς”

«Μόνο με ένα Εθνικό Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας θα μπορούμε να είμαστε πιο ασφαλείς για να μην ξαναθρηνήσουμε θύματα», δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης, τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ στην ημερίδα που διοργανώθηκε από την ΚΕΔΕ, το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου και το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Ραφήνα.

Η ημερίδα είχε ως στόχο το διάλογο για τη διαμόρφωση ενός αποτελεσματικού Εθνικού Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας από τους Φυσικούς Κινδύνους και την Κλιματική Αλλαγή και διοργανώθηκε με αφορμή τον ένα χρόνο από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι.

Στην ημερίδα συμμετείχαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και εθελοντές. Κοινή θέση όλων είναι η πρόληψη και η οργάνωση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου πολιτικής προστασίας που μπορεί να αποτρέψει φυσικές καταστροφές και να σώσει ζωές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΔΙΑΝΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ .ΘΕΩΡΩ ΟΤΙΔΙΑΜΟΡΦΟΣΑΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 2009 .ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΝΕΦΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΧΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. ΟΜΩΣΔΕΝ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
    ΚΟΚΟΡΩΝΗ ΕΛΕΝΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.