Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Παραδίδει τη σκυτάλη της προεδρίας του ΚΤΕΛ ο Γιώργος Καψιαμπέτης

1382-KTEL-KTEL-AITOLOAKARNANIAS- αιτωλοακαρνανίαςΜπορεί η «ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας Α.Ε» να μην είναι φορέας του δημοσίου ωστόσο οι διεργασίες σε αυτήν δεν παύει να έχουν ενδιαφέρον καθώς η εταιρεία έχει μεγάλη σημασία για την τοπική κοινωνία όχι μόνο σχετικά με το μεταφορικό της έργο αλλά και γιατί απασχολεί πολλούς εργαζόμενους και έχει αναφορές σε πολλές εκφάνσεις της τοπικής οικονομίας.
Κατά συνέπεια οι εξελίξεις γύρω από τα διοικητικά της έχουν και αυτές το ενδιαφέρον τους, πολύ περισσότερο που ο επί χρόνια πρόεδρος του ΚΤΕΛ δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Λίγους μήνες νωρίτερα από το αρχικώς προγραμματισμένο, στις 10 Φεβρουαρίου 2018, λοιπόν θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του 7μελούς Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου η θητεία θα είναι 4ετής.
Ο Γιώργος Καψιαμπέτης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος . “Έχω 23 χρόνια στο ΚΤΕΛ. Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει ανανέωση. Ταυτόχρονα είμαι και αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία στην Αθήνα και δεν έχω το χρόνο, άρα θα επικεντρωθώ εκεί”, σχολίασε ο ίδιος ερωτώμενος σχετικά από το agrinionews.gr .
Τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις εκλογές κατατίθενται μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου ενώ προς το παρόν λέγεται πως θα είναι δύο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. giorgos

  ΓYPNAEI ΣEΛIΔA
  10 ΦEBPOYAPIOY EKΛOΓEΣ KTEΛ
  ΔEΛHMHTΣOΣ ΓIANNHΣ KAI MOYKAΣ ΦΩTHΣ ΓIA TH ΘEΣH TOY ΠPOEΔPOY
  O K. MOYKAΣ ΠPOΣKEITAI ΦIΛIKA ΣTHN AΠEPXOMENH OMAΔA TOY ΔΣ ENΩ O K. ΔEΛHMHTΣOΣ EINAI MIA YΠOΨHΦIOTHTA H OΠOIA ΠPOEKYΨE AΠO THN MEPIΔA TΩN METOXΩN ΠOY ZHTOYΣAN ΠAPAITHΣH KAI EKΛOΓEΣ
  ΠAPAITHΘHKE ΠPIN 5 MEPEΣ ΣYΣΣΩMO TO ΔΣ KAI ΠPOKHPYXΘHKAN EKΛOΓEΣ META AΠO MIA EKTAKTH ΓENIKH ΣYNEΛEYΣH ΣTIΣ 13 IANOYAPIOY ME ANTIKEIMENO THN ANAΛYTIKH OIKONOMIKH KATAΣTAΣH ΠOY ZHTOYΣE EΠIMONA MEΓAΛH MEPIΔA METOXΩN THΣ ANΩNYMHΣ ETAIPIAΣ !

 2. Ανώνυμος

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΚΑΨΙΑΜΠΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΙΣΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΤΩΝΤΑΔ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ…

 3. giorgos

  TΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΟΡΙΣΤΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ……ΤΟ 《ΕΙΔΙΚΟ》ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

 4. Ανώνυμος

  ΦοδρΑ πανί όλοι η μετοχή……???????????χαλαλιτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.