Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Το παράδειγμα του Σπύρου Αδάμη

Το παράδειγμα του Σπύρου Αδάμη

po-dimotiko-symvoulio-29-05-2017 (24)

Το ήθος και η εργατικότητα του Σπύρου Αδάμη είναι γνωστά. Δεν είναι τυχαίο πως ο αντιδήμαρχος Αγρινίου χαίρει ευρείας αποδοχής τόσο στο δημόσιο βίο της περιοχής όσο και στο χώρο των δασκάλων.
Σήμερα ωστόσο ο Σπύρος Αδάμης προέβη και σε μια ακόμη εκτιμητέα ενέργεια: Παραιτήθηκε των αποδοχών που δικαιούται ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγρινίου ζητώντας αυτές να καταλήγουν στο Ειδικό Σχολείο «Μαρία Δημάδη» για αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.
Στην ανακοίνωση αυτή προέβη με μία φορτισμένη ομιλία στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου όταν ήρθε προς συζήτηση η έγκριση απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής στο πλούσιο έργο της οποίας αναφέρθηκε διεξοδικά.
Ο κ. Αδάμης έκανε λόγο για προσωπικό ζήτημα και δήλωσε προσβεβλημένος από τη συζήτηση γύρω από το θέμα των αντιμισθιών τονίζοντας πως ο ίδιος δεν επιθυμεί καμιά . Χαρακτηριστικά ωστόσο είπε πως δεν χαρίζει τα χρήματα στο δήμο αλλά μέσω ειδικού λογαριασμού επιθυμεί να καταλήγουν στο Ειδικό Σχολείο για το σκοπό που προαναφέρθηκε.
Τα εύσημα στον Σπ.Αδάμη απένειμε και ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης Χρήστος Κορδολαίμης που είπε ότι τον τιμά η επιλογή του αλλά και το γεγονός πως είχε επιλέξει ως αποζημίωση το μίνιμουμ του ποσού που προβλέπει ο νόμος όταν άλλοι λαμβάνουν το μάξιμουμ .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.