Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Παραιτήσεις στο Δ.Σ του Επιμελητηρίου Λευκάδας για τις δηλώσεις Σκιαδαρέση

Παραιτήσεις στο Δ.Σ του Επιμελητηρίου Λευκάδας  για τις δηλώσεις Σκιαδαρέση

Με ένα και μοναδικό θέμα συνεδρίασε, κεκλεισμένων των θυρών, πριν από λίγο το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Θέμα του οι προσβλητικές για τους αιτωλοακαρνάνες (και τους άλλους «γείτονες» του νησιού) αναφορές του προέδρου Σωτήρη Σκιαδαρέση την παραίτηση του οποίου ζήτησαν οι άλλες παρατάξεις.

Στα πλαίσια της  συνεδρίασης παραιτήθηκε η παράταξη της Μαριάννας  , παραιτήθηκε και η παράταξη του Δημ. Πετρόπουλου   αλλά και ο Γιάννης Λιβιτσάνος που είχε διαχωρίσει τη θέση του ήδη από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η παράταξη του Σωτήρη Σκιαδαρέση  τόνισε πως  έχει καλυφθεί από τη συγνώμη του προέδρου…

Σε ανακοίνωση προέβη ο Συνδυασμός “Επιμελητήριο όλων” μετά την παραίτηση από το το Δ.Σ.

Ειδικότερα:

“Ο συνδυασμός «Επιμελητήριο ‘Όλων» σας ενημερώνει ότι σήμερα ημέρα Τετάρτη 20-05-2020 ,συνεδρίασε έκτακτα το ΔΣ του Επιμελητηρίου, μετά από πιέσεις της κοινωνίας και δικές μας .
Δηλώνουμε ότι:
Οι παραληρηματικές δηλώσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδος, με απαξιωτικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον κατοίκων όμορων νομών αλλά και έναντι Ευρωπαϊκών φιλικών χωρών , αποδεικνύουν μεταξύ άλλων την ανικανότητα να κατέχει την θέση του.
Δυστυχώς ακόμη και σήμερα με την στάση του να μην παραιτηθεί , μας επέδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν είναι σε εναρμόνιση με τον σκοπό για τον οποίο τον εξέλεξε ο επιχειρηματικός κόσμος του νησιού ,δηλαδή την προώθηση και ανάδειξη του τόπου μας

Ο συνδυασμός μας Παραιτήθηκε σήμερα σύσσωμος .
Δυστυχώς η πρόταση μας δεν βρήκε ανταπόκριση από τους υπόλοιπους συμβούλους εκτός αυτών που δεν ανήκουν στο συνδυασμό του κ.Σκιαδαρέση.
Την παραπάνω ενέργεια μας , την θεωρούμε επιβεβλημένη, αποχωρώντας με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια , διότι θεωρούμε ότι δεν είχαμε στην διάθεση μας άλλες πράξεις και ενέργειες ,ώστε και εμπράκτως να δείξουμε στους φίλους γείτονες και επισκέπτες του νησιού μας την κάθετη αντίθεση μας στα λεγόμενα του προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδος .
Τους ευχαριστούμε για την στήριξη των τόσων ετών, τους ζητάμε συγνώμη και τους
περιμένουμε να τους υποδεχθούμε ξανά στο φιλόξενο νησί μας.
Με τιμή
Μήτσουρα Μαριάννα
Λιβιτσάνου Μαρία
Κτενά Κατερίνα
Φέξης Αλέξανδρος

Πηγή: lefkadapress.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.