Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Αγρίνιο: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος με πολλές αιχμές ο Χρήστος Γκούντας

Αγρίνιο: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος με πολλές αιχμές ο Χρήστος Γκούντας

Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στα αυτοδιοικητικά του δήμου Αγρινίου καθώς την παραίτηση του από τη θέση του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου υπέβαλλε ο Χρήστος Γκούντας.

Την απόφαση του αυτή την έκανε γνωστή με ανάρτηση του στο facebook.

Τα λεγόμενα του μάλιστα είναι ιδιαίτερα αιχμηρά καθώς επι της ουσίας λέει πως  τον νίκησαν «…παραγοντιλίκι, χατζηαβάτικα, τυχοδιωκτισμός, τσιφλίκια και βόλεμα υπηρεσιακών, προσπάθειες απομοίωσης ρόλου και προσωπικότητας».

Κάνει λόγο εξάλλλου για αγεφύρωτο χάσμα συνεργασίας και επικοινωνίας με συγκεκριμένους υπηρεσιακού.

Είναι πλέον στο χέρι του δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου να κάνει δεκτή ή όχι την παραίτηση.

Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Γκούντας:

ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ…
…παραγοντιλίκι, χατζηαβάτικα, τυχοδιωκτισμός, τσιφλίκια και βόλεμα υπηρεσιακών, προσπάθειες απομοίωσης ρόλου και προσωπικότητας VS Γκούντας… σημειώσατε άσσο!

Τεράστια η πρόκληση, πέραν του θεσμικού ρόλου να αντιμετωπίσεις όλα αυτά …

Τεμπέλικη συνείδηση δεν επέδειξα μεν, δεν τα κατάφερα δε, ίσως γιατί αυτά τα παρακμιακά έχουν διαπεράσει τον ψυχισμό και η “φαρμακευτική αγωγή” απέτυχε…
Δικαιολογία? Μπορεί, αλλά την αποτυχία την πληρώνει ο Δημότης…

Παρά τις προσπάθειες και παρά την δηλωμένη καλή πρόθεση από την πλευρά μου, το χάσμα συνεργασίας γενικότερα και επικοινωνίας με συγκεκριμένους υπηρεσιακούς παραμένει αγεφύρωτο και τζάμπα κάθομαι. Πέραν αυτών στα 56μου κινδυνεύει να εξαϋλωθεί η αξιοπρέπεια, η γνησιότητα και η ιδιοσυστασία μου…. οπότε λευκή πετσέτα!

Έχω καταθέσει ήδη την παραίτηση μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο και φίλο μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, καθώς και σε όλους τους συναδέλφους και φίλους για την στήριξη τους!

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

14 Σχόλια

 1. Κλικ

  Πάμε για τον επόμενο! Αλλά είναι σπάνια τα φαινόμενα ευθιξίας. Τέλος πάντων. Ελπίζω ακόμη…

 2. Αρτέμης Μάτσας

  Τι έπαθε το φιλαράκι σου μόνιμε σχολιαστή;
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

 3. Anonimos

  Μεγάλες Αλήθειες!!!! Στον τομέα Πρασίνου, και καθαριότητας λούφα και παραλλαγή. 11:55′ εξαφανιζόλ από τα καθήκοντα τους!!! Όχι τις υπόλοιπες ώρες που βρίσκονται στα πόστα τους κάνουν Δουλειά. Δουλεύουν τον εαυτό τους, ότι δουλεύουν!!!! Μα περισσότερο δουλεύουν τον πολίτη που πληρώνει Δημοτικούς και κρατικούς φόρους που δεν απολαμβάνει τα Αγαθά των.

 4. @!@!@

  Μπάβο στον κ Γκουντα για την ευθιξία του καλά θα κάνει να τα πει και με λεπτομέρειες οι πεζόδρομοι και η πλατεία του Αγρινιου είναι μέσα στη βρώμα.

 5. Ακης Ροδίτης

  @Αρτέμη Μάτσα, ολόκληρη η δημοτικά αρχή να παραιτηθεί, νίκη στις δημοτικές (και βουλευτικές) εκλογές δεν βλέπεις. Είναι τόσο ασθενής η δυναμική σας, ασχέτως του αντιπάλου, που ακόμα κι αν είστε οι μοναδικοί υποψήφιοι, δεύτεροι θα βγείτε. Τζάμπα χαίρεσαι και ερμηνεύεις με τρόπο βολικό για σένα την ανακοίνωση.

 6. Αρτέμης Μάτσας

  Σαλαμαλένγκο Akis.
  Όποιος ζει από αυτά καίγεται και για το ποιος θα εκλεγεί. Για εμένα αν το τυρί είναι γκούντα ή ένταμ λίγο με νοιάζει.

 7. spi

  Ο Δημαρχος ειναι ευχαριστημενος απο την καθαριότητα των κοινοχρηστων χώρων?

 8. Anonimos

  Όλοι μα όλοι οι χώροι βρωμάνε και ζαίχνουνε. Το δε δημοτικό παρκιν στα πρώην Δημοτικά Σφαγεία, παιδικές χαρές, Σταθμός Τρένων κλπ βρώμα και μπήχλα!!!! Οι περιθωριακοί και οι ευπαθείς ομάδες, το βρωμιζουν 24 ώρες το 24 ωρο. Έχει όλων των ειδών τα σκουπίδια, στερεά, ρευστά και υδαρή. Οι κατασκήνωση στο πρώην γκαζόν κάθε βράδυ είναι σε πλήρη λειτουργία από τις ομάδες αυτές, στον χώρο του πάρκινγκ. Κάδοι απορριμάτων ακαθαρτοι και σπασμένο. Ένα χωράφι σκουπιδοτοπος. Από φωτισμό δε τα ακλαδευτα πλατάνια μπαίνουν μέσα στις βεράντες των σπιτιών, κα έχουν βραχικιλωσει τον υποσταθμό της ΔΕΗ. Έχουν επίσεις σπάσει όλα τα φωτιστικά σώματα του φωτισμού από την άναρχη ανάπτυξη των ακλαδευτων δέντρων. Οι πλάκες των πεζοδρομίων και τα κρασπεδα ξυλοθικαν από το ριζικό σύστημα

 9. Δημήτρης κοντονικας

  Ότι ψιλό μυρίζει εδώ γύρω είναι αλήθεια

 10. Βασίλης

  Μια χαρά ειν ο Δήμος τώρα αν βρωμάει και λίγο στην περιφέρεια τι πειράζει. Το κέντρο ναναι καλά και οι κρετινοι να πετάνε τα μπάζα τους και τις βρώμιες τους όπου λάχει. Α μην ξεχάσω και τα ουζερί μετά τις 11 το πρωί να ναι καλά. Μετά τις 11 έχει ζέστη. Πώς να δουλέψεις. Σας φταίει ο Γκούντας που παραιτείται ευθαρσώς η ο Σαλμας που καταγγέλει το 40 στα 40! Βρε ουστ……

 11. @@@@

  Το παρκινγκ στα σφαγεια καταληψη απο ευπαθεις ομαδες εκει τρωνε εκει πινουνε εκει τα αφηνουνε εκει τα κανουνε….

 12. ΦΩΤΗΣ

  Το Αγρίνιο ήταν απο τις καθαρότερες πόλεις της Ελλάδας πρίν απο αυτή την δημοτική αρχή και τώρα είναι ένα χάλι.Σκουπίδια παντού στις συνοικίες πλήν του κέντρου το οποίο κάπως το διατηρούν καθαρό

 13. Anonimos

  Δεν θα το έλεγα ότι το κέντρο είναι καθαρό! Προχθές οι πλάκες της πλατείας, Ηλ. ΗΛΙΟΥ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ, Χ. ΤΡΙΚΟΎΠΗ στο Ύψος της Εθνικής Τράπεζας βρόμα και μπιχλα!!!! Από την μπιχλα την πολύ ένας συμπολίτης μας έμεινε ξυπόλητος με το ένα σανδάλι γιατί το άλλο είχε βεντουζαρι και κολίσει κάτω στην πλάκα, τώρα γιατί; Δεν ξέρω, πιθανά όμως επειδή κολαγαν οι πλάκες από κάποιο υλικό που είχε ξεραθεί πάνω στον πεζόδρομο. Εκτός αν το σανδάλι ήταν κινέζικο και έλιωσε από το τροπικό κλίμα του Αγρινίου! Τώρα που πιάνουν τα κουνούπια, οι κατσαρίδες τα τροκτικά και τα ερπετα, δεν έχουν ραντισει ούτε υπονομους, ούτε εγκαταλιμενες αποθήκες, (οδό Μεσολογγίου) που δήθεν είχαν κλείσει το δρόμο για τυχών κατάρρευση και τώρα είναι ανοιχτά έχουν βγει οι κώνοι και παρκάρουν και αυτοκίνητα κάτω από τις αποθήκες που είναι σε φάση κατάρρευσης. Το δε χόρτο και σκουπυδαριο σε πλήρη ανάπτυξη.

 14. ΑΚΟΥ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ

  Χειρότερο και από την ρύπανση με απορρίμματα είναι η αισθητική υποβάθμιση της πόλης από τα συνθήματα-μουντζούρες στους τοίχους! Ειδικά εκείνο το φασιστικής εμπνεύσεως σύνθημα επί της οδού Κύπρου ” Κουμάντο στο Αγρίνιο κάνουμε εμείς” – με υπογραφή Αντίφα – βγάζει μάτι! Δεν καταπίνεται με τίποτα, αλλά παραμένει εκεί για χρόνια! Ρε, μπας και τελικά κουμάντο στο Αγρίνιο κάνουν αυτοί;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.