Τρίτη, Ιούνιος 18, 2019

Παραίτηση Ρόκου!

Mια αξιοσημείωτη εξέλιξη στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Αγρινίου σημειώθηκε σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr. Ο Κώστας Ρόκος υπέβαλλε την παραίτηση του από δημοτικός σύμβουλος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Ο Κ. Ρόκος εξελέγη το 2014 σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου και εν συνεχεία εξελέγη πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Από τη θέση αυτή παραιτήθηκε όταν  ανεξαρτητοποιήθηκε ως σύμβουλος.

Αποτελώντας μια από τις πλέον αξιόλογες παρουσίες στα δημοτικά έδρανα, υπήρξε επικριτικός για τις περισσότερες επιλογές της δημοτικής αρχής. H απουσία του στο προσεχές διάστημα σημαίνει μια αντιπολιτευτική φωνή λιγότερη και ενδεχομένως αυτό έχει την ιδιαίτερη σημασία του.

Από τις μέχρι τώρα διεργασίες ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν πρόεκυψε πρόθεση εμπλοκής του αν και αρκετοί του πρότειναν ακόμη και να ηγηθεί συνδυασμού.

Η παραίτηση του σήμερα είναι αιφνιδιαστική και είναι στην ευχέρεια του να εξηγήσει περαιτέρω τους λόγους.

Tην θέση του κ.Ρόκου αναμένεται να αναλάβει ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού του Γ.Παπαναστασίου Γ.Μπουρδούνης ο οποίος ωστόσο στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον Νίκο Καζαντζή.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.