Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Ακαδημίας Θέρμου ο Αλέκος Σιαδήμας

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Ακαδημίας Θέρμου ο Αλέκος Σιαδήμας

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία της Ακαδημίας Θέρμου γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Αλέκος Σιαδήμας.
Μετά από τρια χρόνια στην προεδρία ο Αλέκος Σιαδήμας παραιτήθηκε και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε μαζί τους, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στην Ακαδημία Θέρμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά από 2,5 χρόνια στην προεδρία της Ακαδημίας Θέρμου πήρα την απόφαση να αποχωρήσω για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον προπονητή Φώτη Αγγελόπουλο για τη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα και τους προπονητές Άγγελο Πανέτα και Αλέξανδρο Κοντό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στους γονείς όλων των παιδιών που μας εμπιστεύτηκαν, στο Δήμο Θέρμου και προσωπικά στο Δήμαρχο κ. Σπύρο Κωνσταντάρα και όλους τους Αντιδημάρχους που συνεργάστηκα στα θέματα του Αθλητισμού. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την ΠΑΕ Παναιτωλικός για τη συνεργασία, όλες τις ομάδες του Θέρμου, τις Ακαδημίες όλων των ομάδων, την ΕΠΣΝΑ, και τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Θέρμου. Τέλος τους χορηγούς που στήριξαν με την πολύτιμη βοήθειά τους το έργο μας αυτά τα χρόνια που ήμουνα στην προεδρία της Ακαδημίας Θέρμου.
Εύχομαι το έργο που γίνεται να συνεχιστεί με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Με τιμή

Αλέκος Σιαδήμας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.