Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2020

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Την παραίτησή του από βουλευτής Β΄ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας υπέβαλε στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε προαναγγείλει ότι δεν θα κάνει χρήση της τροπολογίας της κυβέρνησης, που αίρει το ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή.

Η δήλωση παραίτησης έχει ως εξής:

Αξιότιμε κ.Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων,

Ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος μιας τριαντάχρονης ανελλιπούς κοινοβουλευτικής παρουσίας μου.

Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις ευρωεκλογές, όπως είχα προαναγγείλει, συνεπής στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες πορεύομαι στην πολιτική μου διαδρομή, υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του βουλευτή της Β´ Αθηνών, κάνοντας πράξη την προσωπική και πολιτική δέσμευσή μου,να μην κάνω χρήση της διάταξης με την οποία αίρεται το ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υποψηφίου ευρωβουλευτή.

Για μένα η ηθική στην πολιτική ήταν και είναι αξιακός κανόνας.

Θέλω να ευχαριστήσω, διαχρονικά, όλους τους συναδέλφους μου βουλευτές για την έως τώρα άριστη συνεργασία μας, τους υπαλλήλους και το Επιστημονικό προσωπικό της Βουλής για τη στήριξή τους κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην Προεδρία του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Θέλω, κυρίως, να ευχαριστήσω θερμά όλους τους πολίτες της Β´ Αθηνών για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια, που με αναδείκνυαν  στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για να υπηρετώ τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού.

Με το πνεύμα της ενότητας, της συνεννόησης, της σύνθεσης και της συλλογικής προσπάθειας θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΚΧ

    ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΩΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ 4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ,ΔΕΝ ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΧΑΡΕΣ, ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΡΩΤΑΓΑΜΕ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.