Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Παραιτήθηκε από γραμματέας των ΑΝΕΛ ο Θύμιος Δρόσος

Παραιτήθηκε από γραμματέας των ΑΝΕΛ ο Θύμιος Δρόσος

Παραιτήθηκε από γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Ναυπάκτιος Θύμιος Δρόσος. Το έκανε γνωστό μάλιστα  με ανάρτηση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο  Facebook.

Την παραίτηση του την γνωστοποίησε στον Πάνο Καμμένο με χθεσινή επιστολή του  ωστόσο ο κ. Δρόσος σημειώνει πως η δημοσιοποίηση της επιστολής είναι στη διακριτική ευχέρεια  του Προέδρου του κόμματος.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνεργάτες μου και τα στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο για την ουσιαστική συνεργασία.
Είναι αυτονόητο ότι παραμένω ενεργός πολίτης με σαφείς και διακριτές αναφορές στις αρχές του Κοινωνικού Κέντρου με επίκεντρο τον Άνθρωπο και την Κοινωνία.
Το στοίχημα της μεταμνημονιακης Ελλάδας για Ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή θα το κερδίσουμε όλοι μαζί
», αναφέρει ο Θύμιος Δρόσος ο οποίος μετά από μεγάλη διαδρομή στη ΝΔ συμμετείχε στους ΑΝΕΛ και ως υποψήφιος ευρωβουλευτής και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με το protothema.gr πριν την απόφασή του να παραιτηθεί ο Θύμιος Δρόσος είχε συγκρουστεί -εμπλοκή που άγγιξε τα όρια του καβγά- με τον αντιπρόεδρο του κόμματος των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη. Αιτία του καβγά των κυρίων Δρόσου και Σγουρίδη ήταν το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ αφαίρεσε από τον γραμματέα σχεδόν το σύνολο των αρμοδιοτήτων που είχε. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει εξωθώντας τον Θύμιο Δρόσο σε παραίτηση από τη θέση του γραμματέα των ΑΝΕΛ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.