Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020

«Παραλάβαμε από τον… κανέναν»

Ενδιαφέρουσα κουβέντα αναπτύχθηκε γύρω από τα αναπτυξιακά θέματα της Αιτωλοακαρνανίας στη χθεσινή εκδήλωση με θέμα τη «συνδρομή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο υπό διαβούλευση αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο» που έλαβε χώρα στο Αγρίνιο με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος της Ν.Δ. Σπήλιο Λιβανό.
Μεταξύ των προσώπων που απεύθυναν χαιρετισμό και ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας Και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης.
Τα λεγόμενα του προκάλεσαν θετική εντύπωση καθώς έδειξαν πως ο ίδιος και η περιφερειακή αρχή έχει σφαιρική γνώση των δεδομένων. ο κ. Ζαΐμης έκανε λόγο για την υστέρηση της Δυτικής Ελλάδας σε πολλούς τομείς, αναφέρθηκε επιγραμματικά στον αναπτυξιακό σχεδιασμό και ζήτησε συντονισμό όλων για την επίτευξη των στόχων. Για το δίκτυο «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα» που ξεκίνησε επί της προηγούμενης περιφερειακής αρχής είπε πως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά παραμένει εν υπνώσει και η σημερινή αρχή θα το αλλάξει αυτό ενώ το δίκτυο θα συνεδριάζει και στο Αγρίνιο και σε άλλες πόλεις της περιφέρειας. Την παρέμβαση του πάντως την ξεκίνησε με ένα καρφί λέγοντας πως «παραλάβαμε από τον… κανέναν» αναφερόμενος στο γεγονός πως η προηγούμενη περιφερειακή αρχή δεν πρόσφερε ουσιαστική ενημέρωση στη νέα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.