Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» ίδρυσαν «υπουργείο θεραπειών» στην Αράχωβα

Οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» ίδρυσαν «υπουργείο θεραπειών» στην Αράχωβα

«Υπουργείο Θεραπειών» στην Αράχωβα ίδρυσαν ομοιδεάτες της ομάδας «Ομολογητές Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Μπορεί σε τέσσερα από τα μέλη της ομάδας «Ομολογητές Θεματοφύλακες του Συντάγματος» να ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για αντιποίηση αρχής, παραβίαση περιοριστικών μέτρων για μετάδοση μολυσματικών ασθενειών, φθορά ξένης περιουσία και παράνομη βιντεοσκόπηση, για τους παράνομους ελέγχους που έκαναν σε διαγνωστικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, ντυμένοι με στολές και με σύμβολα του Σώματος Θεματοφυλακής, όμως φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν τους πτοεί.

Ένας εκ των «Θεματοφυλάκων» σε βίντεο το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο αναφέρεται στο «υπουργείο Θεραπειών». Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει στο κατάστημα αυτό οι συναλλαγές θα γίνονται με δικό τους νόμισμα ενώ δεν θα δέχονται έλεγχο από καμία κρατική υπηρεσία. Και όλα αυτά στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα.

Σε βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο υποστηρίζουν ότι προσφέρουν θεραπείες για το μυαλό το σώμα και την ψυχή και φυσικά για ακόμα μία φορά υποστηρίζουν ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν υφίστανται οι νόμοι κατά της Πανδημίας.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter ένας εκ των θεματοφυλάκων ακούγεται να υποστηρίζει:

«Καλησπέρα σας έχουμε φτάσει εδώ πέρα στο μαγαζί με τα credit coins τα οποία έχουμε φτιάξει και το μαγαζί του covid clean το οποίο θα σας αναδείξω και εδώ τώρα, αυτήν εδώ τη στιγμή. Βλέπετε το μαγαζί είναι αυτό εδώ. Δεν υφίσταται εδώ πέρα νόμος ο οποίος να έχει περιεχόμενο τον covid να ξέρετε. Συν τοις άλλοις αυτό το πράγμα πρέπει να μαθευτεί σε όλη την ελληνική επικράτεια για να καταλάβει ο κόσμος πλέον πως η δύναμη είμαστε εμείς οι ίδιοι Μπορούμε να φτιάξουμε αυτό το κατάστημα, με δικό μας νόμισμα στο οποίο δεν θα μπορεί να μπει μέσα κανένας από δημόσιες εταιρείες, όπως είναι η ελληνική αστυνομία και οι νομοί της Ελλάδος. Τα προϊόντα είναι εδώ πέρα νομιμότατα. Δείτε τα, δείτε τιμές”.

Τι υποστηρίζουν οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Οι «Ομολογητές Θεματοφύλακες του Συντάγματος» προβληματίζουν έντονα τις αρχές καθώς πλέον έχουν δημιουργήσει ομάδες κρούσης με περιβολή που παραπέμπει στα σώματα ασφαλείας. Διενεργούν παράνομους ελέγχους τόσο σε διαγνωστικά όσο και σε εμβολιαστικά κέντρα. Οι ίδιοι μέσα στα πολλά και απίστευτα που υποστηρίζουν τάσσονται κατά των μεταναστών, χαρακτηρίζουν τις ελληνικές κυβερνήσεις προδοτικές και ασφαλώς δεν πιστεύουν στα εμβόλια και την COVID 19. Χαρακτηριστικά σε μία από τις δεκάδες ιστοσελίδες που έχουν δημιουργήσει αναφέρουν:

«Το να δράσεις κι εσύ είναι απλό. Επικοινωνείς με κάποιον από τους Θεματοφύλακες της περιοχής σου και πηγαίνεις, μετά από την καθοδήγηση του Θεματοφύλακα, στο αστυνομικό τμήμα που ανήκεις για να καταθέσεις την αναφορά-καταγγελία-μήνυση εναντίον όλων αυτών που έχουν συμβάλει εδώ και δεκαετίες στο ξεπούλημα του Έθνους και την κατάλυση του Συντάγματος, και παρανομούν ασυστόλως εναντίον των πολιτών του Έθνους. Όλοι οι επίορκοι πολιτικοί και μέλη του συστήματος από το 2011 έχουν διαπράξει το κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας, έχοντας διαμελίσει και ξεπουλήσει την κυριαρχία της χώρας σε ξένα εδάφη.

Με αυτόν τον απλό τρόπο, γίνεσαι ξανά Έλληνας πολίτης, κατοχυρώνεις τα Συνταγματικά σου δικαιώματα (το Σύνταγμα είναι πάνω από κάθε Νόμο), είσαι υπεύθυνος πλέον του Εαυτού σου, και φυλάττεις το Σύνταγμα.

Εξαιρείσαι από μάσκες, πρόστιμα, τεστ, εμβόλια, και οτιδήποτε είναι Αντισυνταγματικό. Έχεις δικαίωμα και είσαι υποχρεωμένος, βάση της Ιερής Δήλωσης που υπέγραψες, να καταγγείλεις οτιδήποτε παράνομο δεις να γίνεται στην Ελλάδα σου».

Πηγή: iefimerida.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.