Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

Παραμένει διασωληνωμένος ο 15χρονος στην Πάτρα – Υποβάλλεται σε τρίτο τεστ για κορονοϊό

Παραμένει διασωληνωμένος ο 15χρονος στην Πάτρα – Υποβάλλεται σε τρίτο τεστ για κορονοϊό

Κρίσιμη η κατάσταση του 15χρονου, ψάχνουν να βρουν πώς κι από τι έχει προσβληθεί Μεγαλώνει η αγωνία για τον 15χρονο που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο του Ρίου ενώ σήμερα θα υποβληθεί και σε τρίτο τεστ για κορονοϊό, καθώς ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί τι προκάλεσε την αναπνευστική ανεπάρκεια του παιδιού.

Οι θεράποντες γιατροί δεν έχουν εντοπίσει πώς κι από τι προσβλήθηκε ο νεαρός, καθώς τελούσε, όπως και όλοι οι συμπολίτες μας σε καθεστώς καραντίνας και ξαφνικά παρουσίασε επιδείνωση η υγεία του.

Αρνητικά στον κορονοϊό είναι και τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι γονείς του 15χρονου γεγονός που κάνει ακόμα μεγαλύτερο το μυστήριο, αναφορικά με την κατάσταση στην οποία περιήλθε το παιδί.

Στην μονάδα Παίδων εγκρίθηκε δωρεά για να δημιουργηθεί στην ΜΕΘ θάλαμος Covid-19 και είναι ο πρώτος αντίστοιχος που δημιουργείται σε ελληνικό παιδιατρικό νοσοκομείο. Ο θάλαμος θα είναι έτοιμος τον Σεπτέμβριο κι έτσι η ιατρική κοινότητα, αν επιβεβαιωθεί το απευχθαίο σενάριο ενός δεύτερος κύκλος του ιού, θα έχει άλλο ένα «όπλο» στα χέρια της για να τον αντιμετωπίσει.

Πηγή: ethnos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.