Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Διπλά παράπονα Καραμητσόπουλου

Διπλά παράπονα Καραμητσόπουλου

προς Παπαναστασίου και Βαρεμένο  

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος κι επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών» Γ. Καραμητσόπουλος έριξε διπλά βέλη τόσο προς τον δήμαρχο Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου όσο και προς τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Γ. Βαρεμένο του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία αμφότερων στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου.

Από τον μεν πρώτο ζήτησε εξηγήσεις γιατί δεν έδωσε καμιά απάντηση για το Πάρκο Αγρινίου κι αντίθετα, θα λέγαμε, μάλλον τον εγκάλεσε γιατί φέρνει κάθε φορά το ίδιο θέμα.
Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του ο κ. Καραμητσόπουλος πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα «που “πληγώνει” την πόλη μας επί 7 χρόνια και τα 6 από αυτά την ευθύνη για την επίλυση του έχει ο σημερινός Δήμαρχος»…

Το δεύτερο παράπονο ο κ. Καραμητσόπουλος το έκανε με ειδική μνεία στον Γ. Βαρεμένο καθώς θεώρησε ότι δεν έπρεπε να αποχωρήσει αμέσως μόλις μίλησε για την εκτροπή του Αχελώου αλλά έπρεπε να παραμείνει για να ακούσει τις υπόλοιπες εισηγήσεις.

«Ο στοιχειώδης σεβασμός προς τον θεσμό των Δημοτικών παρατάξεων και κυρίως προς τους πολίτες που εκπροσωπούν επιβάλλει ένας Βουλευτής που παρευρίσκεται και μιλάει για ένα θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο να μην αποχωρεί αμέσως μετά αλλά να παραμένει σ’ αυτό για να ακούσει και τις τοποθετήσεις τουλάχιστον των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων. Ιδιαιτέρως όταν αφορούν ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η εκτροπή του Αχελώου», εξήγησε ο κ. Καραμητσόπουλος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.