Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Παράπονα σε χωριά για τη μετακίνηση γιατρών στο Νοσοκομείο Αγρινίου-η περίπτωση της Παραβόλας

Παράπονα σε χωριά για τη μετακίνηση γιατρών στο Νοσοκομείο Αγρινίου-η περίπτωση της Παραβόλας

Πολλές διαμαρτυρίες εκφράζονται από κατοίκους χωριών της Μακρυνείας, του Θέρμου και της Παραβόλας του δήμου Αγρινίου για τη μετακίνηση γιατρών  αγροτικών-περιφερειακών ιατρείων στο Νοσοκομείο καθώς επιστρατεύθηκαν στη μάχη με την πανδημία.

Χθες μάλιστα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, είχε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραγκούνης , όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε με τον γιατρό του Περιφερειακού Ιατρείου Παραβόλας.

Ο κ. Καραγκούνης ενημέρωσε τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για την εξέλιξη αυτή, αφού η Παραβόλα καλύπτει δεκαεπτά χωριά και ζήτησε να υπάρξει πρόνοια ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων όλου του Δήμου. Ο κ. Καρβέλης διαβεβαίωσε ότι η θέση αυτή θα καλυφθεί από γιατρό του Κέντρου Υγείας Θέρμου για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ο ΘΕΟΣ

    Είπε ο Καραγκούνης στον Καρβέλη και όλα λύνονται λες και απευθυνονται στο πόπολο και τους κομματικούς στρατούς τους όπως κάποτε δεκαετίες πίσω .Αλλά βέβαια όταν οι πολίτες δίνουν αυτό το δικαίωμα τότε το δούλεμα των αρχόντων και καλά δεν θα έχει τέλος .Περαστικά καλοί μου Λωτοφάγοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.