Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Παρασκευάς από τα Μέθανα: «Γιατί δεν ήταν κανένας Αγρινιώτης στους Δίδυμους Πύργους;»

Παρασκευάς από τα Μέθανα: «Γιατί δεν ήταν κανένας Αγρινιώτης στους Δίδυμους Πύργους;»

Μεγάλη η χάρη του Αγρινίου για ακόμη μια φορά. Όσοι γνωρίζουν τον περίφημο Παρασκευά Κουτσίκο από τα Μέθανα- κατά κόσμον Φάνη Λαμπρόπουλο- και την ομάδα του Netwix που όλοι μαζί έχουν φτιάξει την περίφημη διαδικτυακή περσόνα, ήξεραν ότι ήταν θέμα χρόνου να ασχοληθεί με την Αγρινιάρα.

Στο έκτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του Παρασκευά, λοιπόν, έρχεται και η ώρα της μαρτυρικής πόλης. Ο Παρασκευάς σκάει μύτη με αλουμινόχαρτο στο κεφάλι, ως ειδικό κράνος που διώχνει τα ραδιοκύματα, βάζοντας μπροστά όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που υπάρχουν και δεν υπάρχουν.

Στο 7:18 λοιπόν του βίντεο https://youtu.be/gMFYu9CnU7A, ο Μεθανιώτης Τιτάνας κάνει την μεγάλη αποκάλυψη γιατί οι Δίδυμοι Πύργοι ήταν μια μεγάλη σκευωρία που στήθηκε από τις ερπετόμορφες μυστικές υπηρεσίες. Πολύ απλά γιατί δεν ήταν ούτε ένας Αγρινιώτης εκείνη τη μέρα στον τόπο της καταστροφής!

Ο Παρασκευάς από τα Μέθανα, έχοντας μεγάλη πείρα από την ζωή, ξέρει την μεγάλη αλήθεια: υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι, οπουδήποτε στον κόσμο, και να μην είναι ένας Αγρινιώτης εκεί; Αποκλείεται. Άρα μιλάμε για καραμπινάτη σκοτεινή σκευωρία…

Δείτε και το υπόλοιπο βίντεο και θα καταλάβετε πως δένει η Αγρινιάρα με τις αναζητήσεις του Παρασκευά από τα Μέθανα. Μπορεί να ξεφεύγει μερικές στιγμές αλλά αξίζει τον κόπο.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.