Δευτέρα, Ιούλιος 22, 2019

Παράταση ρυθμίσεων στον Κόμβο Δερβενίου στη ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών

unnamed

Οι ολιγοήμερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που τέθηκαν σε ισχύ στον κόμβο του Δερβενίου (ΧΘ 142) της ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών από τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 25/07, παρατείνονται έως το αργότερο τις 10:00 το πρωί της Τρίτης 02/08. Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων παραμένουν αποκλεισμένοι οι κλάδοι εξόδου από Πάτρα προς Δερβένι και εισόδου από Δερβένι προς Κόρινθο και η επηρεαζόμενη κυκλοφορία διεξάγεται από τον προηγούμενο Κόμβο (Ακράτας, ΧΘ 149) ή τον επόμενο Κόμβο (Ξυλοκάστρου, ΧΘ 120), όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα.

Σημειώνεται ότι οι κλάδοι εξόδου από Κόρινθο προς Δερβένι και εισόδου από Δερβένι προς Πάτρα του Κόμβου Δερβενίου δεν επηρεάζονται από τις εν λόγω ρυθμίσεις και θα λειτουργούν κανονικά.
Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν κατασκευαστικές εργασίες του νοτίου κλάδου του νέου αυτοκινητοδρόμου, μεταξύ των ΧΘ 142+300 και ΧΘ 143+600 της ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (J&P, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).
Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.