Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Η παράταξη «Αγρίνιο Μπορείς» στηρίζει τον τηλεμαραθώνιο για την ενίσχυση των Δομών Υγείας

Η παράταξη  «Αγρίνιο Μπορείς» στηρίζει τον τηλεμαραθώνιο για την ενίσχυση των Δομών Υγείας

Η δημοτική ομάδα της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς», επικεφαλής της οποίας είναι η Χριστίνα Σταρακά, συμμετέχει στον τηλεμαραθώνιο για την ενίσχυση των Δομών Υγείας. Η ανακοίνωση της:

Με τα περιοριστικά μέτρα της πολιτείας, την ατομική ευθύνη και την καθημερινή μάχη του υγειονομικού προσωπικού, καταφέραμε να περιορίσουμε τα κρούσματα και θανάτους από κορωνοϊό.

Τώρα είναι η ώρα μιας μεγάλης επένδυσης στη Δημόσια Υγεία και μιας αποφασιστικής ενίσχυσης των νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας και των υπόλοιπων δημόσιων δομών με ανθρώπινο δυναμικό, υποδομές, εξοπλισμό και μέσα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΠΑΕ Παναιτωλικός και τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό «Αχελώος», για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν τηλεμαραθώνιο για την ενίσχυση των δομών υγείας Ν. Αιτωλοακαρνανίας, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, έμπρακτα τον κοινωνικό τους ρόλο.

Η δημοτική ομάδα της παράταξή μας «Αγρίνιο Μπορείς» με επικεφαλής την κ. Χριστίνα Σταρακά, αναγνωρίζοντας την αξιέπαινη πρωτοβουλία στηρίζει ενεργά τον τηλεμαραθώνιο με χρηματικό ποσό που θα καταθέσει στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.