Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Αυτό είναι το λογότυπο του συνδυασμού Καζαντζή στον Δήμο Αγρινίου

Η παράταξη του Νίκου Καζαντζή, “ο τόπος μας αξίζει – pame.mprosta” κοινοποίησε στον Τοπικό Τύπο το λογότυπο της. Στην ανακοίνωση της εξηγεί επίσης τους συμβολισμούς του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η παράταξη του Νίκου Καζαντζή παρουσιάζει το λογότυπο του συνδυασμού της και δίνει δυναμικά το παρόν στην διεκδίκηση του Δήμου Αγρινίου με όραμα για τον τόπο που αξίζουμε να ζούμε. Η πολυχρωμία συμβολίζει την πολυφωνία και την ελευθερία της έκφρασης.

Στην ανεξάρτητη παράταξη του Νίκου Καζαντζή προέχει το συμφέρον του δήμου και όλοι οι πολίτες έχουν θέση, ανεξαρτήτως χρώματος ή πολιτικής σημαίας. Είμαστε μια υπερκομματική ανεξάρτητη παράταξη που ενδιαφέρεται για τον ίδιο τον δημότη, τον άνθρωπο που έχει κεντρική θέση στο σήμα μας. Πάνω από τον απλό άνθρωπο και συνδημότη μας, τοποθετούμε 7 φύλλα, αριθμός που δεν επιλέχθηκε τυχαία.

Κατά τον Ευαγγελιστή Ιωάννη, 7 είναι οι κύριες αρετές (ταπεινότητα, ευσπλαχνία, αγνότητα, φιλαλληλία, επιείκεια, καλοσύνη, εργατικότητα), αρετές που αγκαλιάζουν όσους ανήκουν σε αυτή την παράταξη και αρετές που θα χαρακτηρίζουν τον καθένα μας στο δύσκολο αυτό έργο να δώσουμε ώθηση προς τα πάνω στον δήμο μας.

Σας καλούμε να δώσετε το παρόν δίπλα μας για να #pame.mprosta γιατί Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.