Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

«Η παράταξη προχωρά ενωμένη»

«Η παράταξη προχωρά ενωμένη»

agrinioΘα αργήσει να κοπάσει ο απόηχος της απομάκρυνσης Καζαντζή από τη θέση του αντιδημάρχου Αγρινίου και της ανεξαρτητοποίησης του από την παράταξη του Γιώργου Παπαναστασίου.
Ο πρώην πλέον αντιδήμαρχος και -ας μην ξεχνάμε- για ένα διάστημα επικεφαλής της παράταξης από την οποία πήρε τη σκυτάλη για να συγκροτήσει συνδυασμό ο νυν δήμαρχος, πνέει μένεα κατά της απόφασης του Γιώργου Παπαναστασίου και ενδεικτική των προθέσεων του είναι η χθεσινή ανακοίνωση του.
Ερωτηματικό λοιπόν αποτελεί το εάν η αποχώρηση του επηρεάσει τους αριθμητικούς συσχετισμούς ευρύτερα , εάν δηλαδή τον ακολουθήσουν και άλλοι σύμβουλοι καθώς δεδομένη υπήρξε η επιρροή του σε αρκετούς από αυτούς.
Ωστόσο η απάντηση δίνεται ήδη στο ερώτημα αυτό καθώς οι πληροφορίες που διακινούνται είναι πως η παράταξη προχωρά απολύτως ενωμένη χωρίς άλλες διαρροές. Κοινώς, αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι – πέραν των επιμέρους προβληματισμών που ενδέχεται να έχουν- στηρίζουν τις επιλογές του δημάρχου Αγρινίου.
Αξιοσημείωτο είναι πάντως πως οι εξελίξεις στους κόλπους της παράταξης Αγρινίου δεν πέρασαν απαρατήρητες και από την κεντρική διοίκηση της ΝΔ καθώς ο Ν.Καζαντζής είναι κορυφαίο τοπικό της στέλεχος. Πληροφορίες μάλιστα φέρουν στελέχη της Συγγρού να έχουν πλήρη γνώση των εξελίξεων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. vasileios

    χεστηκε η φοραδα στ αλωνι.. Εδω ο κοσμος καιγεται και το μ@@@ χτενιζεται!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.