Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Παρατείνεται η έκθεση εξωφύλλων δίσκων βινυλίου «Canvas» στο Αγρίνιο

Παρατείνεται η έκθεση εξωφύλλων δίσκων βινυλίου «Canvas» στο Αγρίνιο

Η έκθεση εξωφύλλων δίσκων βινυλίου, η οποία φέρει την ονομασία «Canvas» και διοργανώνεται από τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, παρατείνεται μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου 2020. Πρόκειται ουσιαστικά για τη μεγαλύτερη έκθεση με αυτό το αντικείμενο, που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα, δεδομένου ότι περισσότερα από 1.300 εξώφυλλα δίσκων όλων των ειδών ελληνικής και ξένης μουσικής, που ανήκουν σε 15συλλέκτες από την πόλη μας και όχι μόνο, βρίσκονται στις ειδικά διαμορφωμένες θεματικές βιτρίνες.

Ο εκθεσιακός χώρος στο υπόγειο του Παπαστρατείου Μεγάρου, εκτός από τα εξώφυλλα δίσκων και υλικό κινηματογραφικών ταινιών που έχουν σχέση με τη μουσική, φιλοξενεί πολλά μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου από την εποχή του γραμμοφώνου μέχρι σήμερα, όπως γραμμόφωνα, μαγνητόφωνα, πικάπ, juke-boxes και πρόσφατα εμπλουτίστηκε με μια συλλογή από μικρά γραμμόφωνα για παιδικά παιγνίδια.

Ώρες επίσκεψης 18.00-21.00 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Τις πρωινές ώρες θα γίνονται και οργανωμένες επισκέψεις για μέλη συλλόγων και μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μετά από συνεννόηση στα τηλέφωνα 2641024767 (ΓΕΑ ώρες 9.00-12.00 και 18.00-21.00) και 6945297707 (Α. Σκαρτσάρης).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.