Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ενστάσεων για τα Σχεδία Βελτίωσης  του ΠΑΑ 2014-2020

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ενστάσεων για τα Σχεδία Βελτίωσης  του ΠΑΑ 2014-2020

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη παρατείνεται μέχρι 12 Ιουνίου 2020η προθεσμία υποβολής ενδικοφανών προσφυγών (ενστάσεων) για τη δράση Σχέδια Βελτίωσης (υπομέτρο 4.1) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Η εξέταση των ήδη υποβληθέντων ενδικοφανών προσφυγών, του εν λόγω υπομέτρου, συνεχίζεται κανονικά από τις Επιτροπές Ενστάσεων της Περιφέρειας προκειμένου, το συντομότερο δυνατόν, να ενταχθούν με απόφαση του Περιφερειάρχη δικαιούχοι πρόσθετης δημόσιας δαπάνης 5 εκ. ευρώ, φθάνοντας το συνολικό ύψος των εκχωρούμενων πιστώσεων και για τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας σε 48 εκ. ευρώ.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι ο Περιφερειάρχης, με πλήρως αιτιολογημένη επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων, διεκδικεί πρόσθετη επιχορήγηση 13 εκατ. ευρω, ώστε να ενταχθούν όλοι οι επιλαχόντες του υπομέτρου 4.1 του ΠΑΑ και να δοθεί έτσι η δυνατότητα στους παραγωγούς της Δυτικής Ελλάδας να επενδύσουν στις αγροτικές τους εκμεταλλεύσεις, στα ποιοτικά προϊόντα και στην ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα της περιοχής μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.