Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020

Παρέλαβαν τις δωροεπιταγές τους στο Μεσολόγγι οι τυχεροί του «Ψωνίζω και Κερδίζω»

Παρέλαβαν τις δωροεπιταγές τους στο Μεσολόγγι οι τυχεροί του «Ψωνίζω και Κερδίζω»

Προωθητική ενέργεια του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου
kerdizo-pronizo-mes
Όλοι οι τυχεροί της κλήρωσης από την προωθητική ενέργεια του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, «Ψωνίζω και Κερδίζω», έσπευσαν χθες, Δευτέρα 22/01/2018, στα Γραφεία του Συλλόγου, προκειμένου να παραλάβουν τις δωροεπιταγές για να εξαργυρώσουν τα δώρα τους.
Τις δωροεπιταγές στους 28 τυχερούς παρέδωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Βασίλης Σπυρόπουλος, ο οποίος τους συνεχάρη και τους παρείχε πλήρη ενημέρωση για τον τρόπο με τον οποίο θα τις εξαργυρώσουν.
Να σημειωθεί ότι το ποσό που δαπάνησε ο Σύλλογος για την διοργάνωση της εκδήλωσης ανήρθε στο ποσό των 2.000€, ποσό που καλύφθηκε εξολοκλήρου από το ταμείο του Συλλόγου.
Η εν λόγω ενέργεια διενεργήθηκε στο πλαίσιο μιας γενικευμένης προσπάθειας τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας και ανταπόδοσης για την σταθερή προτίμηση του κόσμου στα τοπικά καταστήματα.
“Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου θα συνεχίσει να υλοποιεί παρόμοιες ενέργειες, που σαν στόχο έχουν την ανάταση της αγοραστικής κίνησης και την παροχή επιπλέον κινήτρων, ώστε να προτιμούνται οι επιχειρήσεις της πόλης μας από τους καταναλωτές” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.