Δευτέρα, Ιανουάριος 21, 2019

Με παρελθόν οι δράστες τεσσάρων κλοπών σε Λεπενού και Νεάπολη

astynomia34

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τέσσερις κλοπές, που διαπράχθηκαν στη Λεπενού και στη Νεάπολη Αγρινίου, την τελευταία εβδομάδα.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία, για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία και κατά επάγγελμα, σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 32 και 36 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, οι δράστες ενεργώντας από κοινού διέπραξαν, από τις 25-10-2017 μέχρι και τις 30-10-2017, στη Λεπενού και στο Αγρίνιο, τρεις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, σε βάρος ηλικιωμένων ημεδαπών.
Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες αφαιρούσαν, με την μέθοδο της απασχόλησης, χρήματα και κοσμήματα, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις (4.500) ευρώ.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, αξιοποίησαν πλήρως τα στοιχεία και δεδομένα που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο και ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών.
Επισημαίνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.