Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Εργασίες αναβάθμισης σε κοιμητήρια του δήμου Αγρινίου

nekrotafio-agrinio (6)

Εργασίες αναβάθμισης και εξωραϊσμού πραγματοποιούνται σε Κοιμητήρια Δημοτικών Ενοτήτων του Αγρινίου. Οι παρεμβάσεις αφορούν κυρίως στην αποκατάσταση της περίφραξης και την κατασκευή συμπληρωματικών έργων έτσι ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των πολιτών αλλά και να διασφαλίζεται η φύλαξή τους. Ο εκσυγχρονισμός αφορά τα κοιμητήρια στον Άγιο Νικόλαο, Σιτώμενα, Σκουτερά, Ελαιόφυτο, Σίδερα Αγίου Βασιλείου και Κυπάρισσο.
Τις περιοχές όπου γίνονται εργασίες επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ευθύμιο Γρίβα και ανέφερε σχετικά: «Η Δημοτική Αρχή προβαίνει σε σημαντικές βελτιώσεις στο χώρο των Κοιμητηρίων. Οι ενέργειες για την αναβάθμιση τους ξεκίνησαν από τις συγκεκριμένες δημοτικές κοινότητες και σταδιακά θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Πρέπει να πούμε ότι η χρηματοδότηση για την εκτέλεση των έργων προέρχεται από δημοτικούς πόρους. Οι παρεμβάσεις μας κρίνονται αναγκαίες αφού αφορούν χώρους όχι μόνο θρησκευτικής αλλά και προγονικής κληρονομιάς».

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

nekrotafio-agrinio (1)

nekrotafio-agrinio (2)

nekrotafio-agrinio (3)

nekrotafio-agrinio (4)

nekrotafio-agrinio (5)

nekrotafio-agrinio (7)

nekrotafio-agrinio (8)

nekrotafio-agrinio (9)

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ζαρας

    Με όλο το σεβασμό στους Νεκρούς κύριε Δήμαρχε προηγούνται οι Ζωντανοί, οι έχοντες ανάγκη και κατά κύριο λόγο οι Γέροντες και τα παιδιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.