Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Παραίτηση Παππά

Παραίτηση Παππά

από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Αγρινίου

dimotiko-symvoulio-apologismos-1Ένα νέο εσωπαραταξιακό μέτωπο απασχολεί τη δημοτική αρχή Αγρινίου καθώς ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παππάς προχθές υπέβαλλε την παραίτηση του από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε διάφορες συζητήσεις και εκτιμήσεις καθώς ο κ.Παππάς φερόταν δυσαρεστημένος με διάφορες καταστάσεις ωστόσο ερωτώμενος από το agrinionews.gr εξήγησε τα εξής : « Είμαι άνθρωπος του αθλητισμού και με είχαν σε μία Επιτροπή Αθλητισμού, από τη σύστασή της, η οποία όμως όσο ήμουν εγώ σε αυτή δεν συνεδρίασε ποτέ. Τον προηγούμενο Μάρτιο με έβγαλαν από την επιτροπή χωρίς να το ξέρω. Όταν το έμαθα τους ρώτησα γιατί και μου είπαν πως το έκαναν για να με προφυλάξουν καθώς είμαι συνταξιούχος και πλέον δεν επιτρέπεται να είσαι συνταξιούχος και μέλος επιτροπής. Τότε τους ρώτησα γιατί με κράτησαν στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και παραιτήθηκα από αυτή».
Δεν παρέλειψε ωστόσο ο κ. Παππάς την αιχμή προς τον αντιδήμαρχο που έχει τις αρμοδιότητες του αθλητισμού αναφέροντας πως « ο κ. Γκρίζης έχει ανακηρύξει τον εαυτό του σε άνθρωπο του αθλητισμού ενώ δεν είναι και δεν θέλει δίπλα του πραγματικούς ανθρώπους του αθλητισμού».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. lola

    Ωραίος! Δεν ενοχλήθηκε που η επιτροπή (κατά τα λεγόμενά του) δεν συνεδρίασε ποτέ παρα μόνο ενοχλήθηκε όταν τον έβγαλαν κι έτσι παραιτήθηκε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.