Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Παρουσία του προέδρου της ΠΟΑΣΥ η Γενική Συνέλευση των αστυνομικών στο Αγρίνιο

αστυνομική-διεύθυνση-ακαρνανιας-450x300Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας θα πραγματοποιήσει την ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της την ερχόμενη Δευτέρα 28 Μαρτίου και ώρα 11:00 στον πολυχώρο του Αστυνομικού Μεγάρου της Δ.Α Ακαρνανίας.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γρηγόριος Γερακαράκος.
Στην Γενική Συνέλευση θα παρευρίσκονται εξάλλου ο Πρόεδρος κ.Χρήστος Μαυραγάνης και άλλα μέλη του Δ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Έχουν επίσης προσκληθεί να παραβρεθούν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος κ. Φώτιος Τσόλκας , ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Δημήτριος Παπαευθυμίου, ο Ά Υποδιευθυντής της Δ.Α Ακαρνανίας κ. Παναγιώτης Πέτσινης καθώς και οι Διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δ.Α Ακαρνανίας.
Στην Γενική συνέλευση θα παρευρίσκονται οι όμορες Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων και Αξιωματικών καθώς και αποστράτων και θα παραστεί ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου.
Τα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση είναι:
α) Ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας,
β) Η Αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ και οι πρωτοβουλίες της Ε.Α.Υ Ακαρνανίας ώστε να μη καταργηθούν τα Αστυνομικά τμήματα στον Νομό Αιτ/νίας.
γ )Το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο καθώς και άλλα θέματα που θα τεθούν σε ανοιχτή συζήτηση.
«Θα θέλαμε να τονίσουμε πως ο υγιής Συνδικαλισμός στην παρούσα οικονομική και κοινωνική συγκυρία, καθίσταται περισσότερο από ποτέ αναγκαίος τόσο για την προάσπιση των διαρκώς βαλλόμενων συμφερόντων των εργαζομένων όσο και για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών», αναφέρει η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.