Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Παρουσιάστηκε στην Αθήνα το βιβλίο “Διαδρομές παράλληλες” της Κατερίνας Λιβιτσάνου (φωτο)

Παρουσιάστηκε στην Αθήνα το βιβλίο “Διαδρομές παράλληλες” της Κατερίνας Λιβιτσάνου (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και στην Αθήνα η παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου με τίτλο «Διαδρομές παράλληλες».

Η εκδήλωση έγινε στις 30 Νοέμβρη του 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8:00 το βράδυ, στο POEMS and CRIMES των εκδόσεων Γαβριηλίδη, Αγίας Ειρήνης 17 Μοναστηράκι.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με ζεστή ατμόσφαιρα, οι φίλοι του βιβλίου απόλαυσαν την ποιητική συλλογή, την οποία παρουσίασαν με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο οι ομιλητές: Αργυρώ Βερυκίου – Μπαλντά εκπαιδευτικός- συγγραφέας και Παναγιώτης Δεμέστιχας φιλόλογος MSc.

To συντονισμό είχε ο δημοσιογράφος και ποιητής Στέφανος Μεσσήνης, που μίλησε και για την ποίηση γενικά. Η Κατερίνα Λιβιτσάνου διάβασε χαιρετισμό της προέδρου των εν Αθήναις Αγρινιωτών Μόλλης Βότση – Αναστασοπούλου και έκλεισε τη βραδιά. Ποιήματα διαβάστηκαν από τους ομιλητές, μια και ο ηθοποιός Δημήτρης Ζακυνθινός απουσίαζε για προσωπικούς λόγους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε. καθηγητής Παναγιώτης Κοντός, ο ποιητής Σπύρος Κατσίμης, η οικονομολόγος Αργυρή Κατωπόδη, η συγγραφέας Ευδοκία Φελώνη, ο καθηγητής και συγγραφέας Σπύρος Βρεττός , ο συγγραφέας Θοδωρής Γεωργάκης και πολλοί φίλοι της ποιήτριας και του βιβλίου γενικότερα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.