Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020

Παρουσίαση στο Μεσολόγγι τριών βιβλίων με συγγραφείς εκπαιδευτικούς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝΗ Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας,  σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου, διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίων, συγγραφείς των οποίων είναι οι:

  • Νένα Μπούρα, Εκπαιδευτικός
  • Χρήστος Κολοβός, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας
  • Κων/νος Σακαρέλος, Εκπαιδευτικός

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17:30 στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι.Π. Μεσολογγίου.

Τα βιβλία που θα παρουσιαστούν είναι:

  • «Είπαμε πολλά και σώνει…» της Νένας Μπούρα, που υπηρετεί στο Δημοτικό Σχολείο Καραϊσκάκη. Το βιβλίο περιλαμβάνει παραδοσιακά, λαϊκά παραμύθια για παιδιά αλλά και για μεγάλους και γι’ αυτό θα μιλήσει η Ρίτσα Πάντσιου, Εκπαιδευτικός.
  • «Επικοινωνία – Οικογενειακή και σχολική πραγματικότητα», του Χρήστου Κολοβού. Το βιβλίο αποτελεί μία ερευνητική προσέγγιση της επικοινωνίας τόσο στο οικογενειακό όσο και στο σχολικό περιβάλλον. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Αθανασία Δημητρίου, Ψυχολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής.
  • «Από το Κρίκελλο στα χνάρια τους… Τα χρόνια της Αντίστασης και του Εμφυλίου» του Κων/νου Σακαρέλου, που υπηρετεί στο Δημοτικό Σχολείο Γαλατά. Το βιβλίο αποτελεί ιστορική καταγραφή γεγονότων της περιόδου της Αντίστασης και του Εμφυλίου. Αφορμή για το έργο ήταν η πολιτική και κοινωνική δράση του Δασκάλου Βασίλη Παπανικολάου. Θα το παρουσιάσει η Ανδρομάχη Παπαζήση, Εκπαιδευτικός.

Συντονιστής της εκδήλωσης: Μαρία Κουρκούνη, Διοικητική Υπάλληλος της Δ/νσης Π/θμιας Εκπ/σης Αιτωλ/νίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.